ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τελικά, τι έγινε με τη σκανδαλώδη απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα, των δύο ΠΑΕ που αδειοδοτήθηκαν; Ο Αλαφούζος βρέθηκε κολλημένος στον τοίχο και με τα χέρια ψηλά. Φοβερά πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται σαν σούπερ ευνοημένος διότι πήρε κάτι που δεν δικαιούται σύμφωνα με το φάκελλό του από τη μία και από την άλλη χωρίς να βγαίνει στην Ευρώπη υποχρεώνεται να κάνει μεταγραφές αξίας. Να πάρει παίκτες χωρίς οικονομικούς περιορισμούς. Το χειρώτερο προέκυψε για τον Αλαφού.
 
Εγώ αν ήμουν Αλαφούζος θα προτιμούσα να μου αρνούνταν την αδειοδότηση η ΕΠΟ και σαν αξιοπρεπής κύριος δεν θα απειλούσα με μηνύσεις κανένα κωλόπαιδο Δημητρίου, τον εισηγητή. Με το “Όχι” της ΕΠΟ θα συνέχιζα να πουλάω το παραμύθι ότι με κυνηγάει ο Μαρινάκης. Και δεν θα είμαι υποχρεωμένος να ψάξω λεφτά για μεταγραφές.

Μεσάνυχτα, όλη η κομπανία ήταν στα γραφεία του Παναθηναϊκού, ολονυχτία κανονική, σα να κλαίγανε τον Επιτάφιο, και βρίζοντας τον Μαρινάκη περιμένανε την απόφαση της ΕΠΟ. Και, τελικά, τους την έκανε η Βαγγέλα. Αποδυτηριάκιας μιλάει.

Άσε τι λένε. Ότι τα Γιάννενα πήραν την αδειοδότηση λόγω Κάρολου Παπούλια, και γιατί έβαλε λίγο χέρι ο Τάκης, για τον Μπαλτάκο λέω. Φήμες. Όλη τη δουλειά την καθάρισε ο Μαρινάκης.

Πράγματι θα κονομήσει ο Χριστοβασίλης. Στα ύψη τα διαρκείας του ΠΑΣ, θα πέσουν με τα μούτρα να τα αγοράσουν οι κουλουράδες. Μέχρι και οι μοναχοί από τα Μετέωρα θα πηγαίνουν στο γήπεδο να κουσουμάρουν την ομάδα να παίζει Ευρώπη. Το λέω από τώρα. Ο ΠΑΣ θα περάσει την πρώτη αντίπαλό του στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός τι κάνει; Ασχολείται με τον Μαρινάκη, κι όχι με τον Φορναρόλι που έχει σπάσει δύο φορές τη μηχανή του φωτογράφου και δικαιολογημένα ζητάει να αποζημιωθεί απο τον Αλαφούζο. Όταν έχει παίκτες που δεν βρίσκουν ούτε δοκάρια ο Παναθηναϊκός, τότε τα σουτ πάνε στα εργαλεία των φωτορεπόρτερ. Όχι τις μηχανές που κρατάνε στα χέρια, τις άλλες που έχουν στο γρασίδι, με το ματσούκι μπροστά, τον τηλεφακό, για να “παίρνουν” από μακρυά τους επώνυμους στο επίσημα με το πούρο στο στόμα.