Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΓΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είστε ανεύθυνοι είπε υπό το κράτος οργής ο Σαββίδης στον Βρύζα και στον Ζαγοράκη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο και ο Ιβάν έδειξε πόσο τρομερός είναι όταν ξέσπασε στους δύο συνεργάτες του. Αστεία πράγματα. Αυτό είναι το σχόλιο του αποδυτηριάκια.

Ανάλογα με το σχολείο που έχεις πάει, κάνεις και το σχόλιο σου. “Όποιος δεν μπορεί να φύγει...” είπε ακόμα ο Ιβάν Σαββίδης. Τι είναι πάλι ετούτο; Δεν το κατάλαβα. Να φύγουν μόνοι τους, δηλαδή. Οι ανεύθυνοι. Ίσως και ανίκανοι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Επειδή κάποιος μπορεί να είναι ικανός, όμως αδιάφορος, ανεύθυνος, ασυνεπής, ένα σωρό αρνητικά.

Γενικά ο κύριος Σαββίδης είναι ισοπεδωτικός στους υπαλλήλους του, είτε είναι διευθυντάδες, είτε όχι. Λόγω χαρακτήρα. Άλλος επιχειρηματίας είναι της σχολής ντόπιγκ. Ντοπάρει, φτιάχνει το ηθικό των συνεργατών του. Τους δείχνει ότι τους εμπιστεύεται. Τους παίρνει στο φιλότιμο, που λένε. Δεν διαφωνώ ότι και η τακτική του κυρίου Σαββίδη αποδίδει. Η τακτική να εκμηδενίζει τον άλλον. Να του συμπεριφέρεται απαξιωτικά. Ο Βρύζας ξέρει.

Να δούμε. Θα δείξει πως θα πορευθεί ο ΠΑΟΚ με αρχηγό τον συγκεκριμένο κύριο Ιβάν Σαββίδη.