ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

 

Θα μας ταλαιπώρησει λίγο ακόμα ο Γιάχος. Η διαιτησία του Γιάχου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Τζάμπα, βέβαια, ε; Τζάμπα θα μας ταλαιπωρήσει διότι δεν θα μας βγει σε καλό. Δεν θα διορθωθεί τίποτα, για να κάνουμε ταμείο.

Και τι χρειάζεται, ρε αποδυτηριάκια, για να μας βγει κάτι σε καλό; Να ξυπνήσουν μερικοί. Να τινάξουν από πάνω τους τον μαλάκα. Και τον τυφλό φανατισμό. Αυτή είναι η πρόοδος. Να βλέπει ο άλλος. Να αποδέχεται την πραγματικότητα.

Ο Καϋμενάκης του Αστέρα Τρίπολης, ο ένας από τους μεγαλομετόχους, είπε ότι περιμένει από τον Γιάχο να ζητήσει συγνώμην από τον κόσμο του Μοριά. Παρατραβηγμένο.

Που κολλάει ο κόσμος του Μοριά; Τι εννοεί ο παίκτης, π.χ. ότι ο κόσμος του Μοριά είναι κάτι το ξεχωριστό και υπερέχει από τον κόσμο της Ρούμελης, της Θράκης και της Μακεδονίας. Ότι οι κολοκοτρωναίοι είναι καλύτεροι από τους καραϊσκάκηδες. Όχι άλλα τέτοια. Με λαβώνουν πατριωτικά.

Τι θέλει να πει ο μεγαλομέτοχος, ότι ο Γιάχος ήθελε να κάνει κακό στον κόσμο του Μοριά, γι'αυτό χειρούργησε τον Αστέρα; Άσε το άλλο. Τι πιο τραβηγμένο. Να ζητήσει συγνώμη γονατιστός ο Γιάχος από όλους τους αγνούς φιλάθλους. Μιλάμε για την είδηση. Έχουμε και φιλάθλους, και αγνούς.