ΣΤΟ «ΕΝΑΛΙΟΝ» ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΠΗΛΙΟΝ»

 

Δεν τους άρεσε, διαβάζω στο gazzetta.gr, το Απήλιον στους παναθηναϊκούς. Μη ρωτάτε για τις εφημερίδες, γαργάρα με χαμομήλι του θέμα. Πήγαν, λέει, οι τρεις αρμόδιοι, Αναστασίου, Σαμαράς, Παπαβασιλείου και διαπίστωσαν ότι το προπονητικό κέντρο είναι ακατάλληλο δια ενηλίκους ποδοσφαιριστές.

Οι ανήλικοι, οι ακαδημίες, που δεν έχουν και μεγάλες απαιτήσεις, θα μπουν ίσως και πρώτοι, εάν και εφόσον γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να σουλουπωθεί ο χώρος. Αυτά θα πάρουν τουλάχιστον ένα τρίμηνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Φέξε μου και γλύστρησα, δηλαδή. Καλό χειμώνα.

Και τι κάνει τώρα ο Αλαφούζος. Θα πάει πίσω στον Βαρδινογιάννη και θα του πει, Γιώργο, αλλοιώς μου τα  έλεγε αυτός ο Τσακίρης και αλλοιώς τα βρήκα, κάνε ένα σκόντο να τα βρούμε και να μείνουμε στην Παιανία;
 
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Εκεί, όμως, φαίνεται ότι πάει το πραμα Κοτζάμ Παναθηναϊκός να παρακαλάει τον έναν και τον άλλον για να κάνει προπόνηση, λες και παίζει στο πρωτάθλημα επιχειρήσεων.

Γι’ αυτό έχω μια πρόταση στον Αλαφούζο. Να πάρει ένα από τα παλαιά τάνκερ, αυτά που είναι δεμένα και τα τρώει η αρμύρα, να τα περάσει ένα χέρι μίνιο, να στρώσει πάνω πλαστικό χλοοτάπητα και να το κάνει προπονητικό κέντρο. «ΤΟ ΕΝΑΛΙΟΝ» θα το πει.
 
Καμπίνες έχει το παπόρι για να κοιμούνται οι παίκτες πριν από τους αγώνες. Να το σουλουπώσει λίγο και να το έχει στο Φάληρο, να το βλέπει ο ίδιος από τον Σκάυ και να μπαίνει και στη μύτη του Μαρινάκη και των γάβρων. Εκτός αν το πάει στα διεθνή ύδατα, να μην πληρώνει και φόρους. Χαίρετε.