ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Η καλύτερη σας. Ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εθνική ομάδα και το ξεκατίνιασμα Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό. Σίγουρη η κρυάδα. Ακόμα και η εθνική ομάδα να κερδίσει δεν τη γλυτώνουν την κρυάδα. Εκτός κι αν όλη η Ελλάδα είναι γάβροι. Κι αν όλοι είναι βάζελοι. Δεν γίνεται, κάποιος από τους δύο θα χάσει.

Μιλάω για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Εδώ θα δω την μαγκιά τους. Που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα ότι είναι μεγάλη ομάδα, και ο ένας και ο άλλος. Ξέρουν να χάνουν; Αυτή είναι η τεράστια μαγκιά.

Ο μοσχόμαγκας αποδέχεται την ήττα. Γιατί; Επειδή γνωρίζει την αξία του. Μέσα στο παιχνίδι είναι η ήττα. Δεν τον μειώνει η ήττα, τον μειώνει, τον κάνει ένα με το χώμα, όταν δεν αναγνωρίζει τη νίκη του αντιπάλου. Όπως κάνει ο σκατόμαγκας. Ο κουραδόμαγκας.

Μάγκας κι αυτός. Ο αποδυτηριάκιας κάποτε στον “ΦΙΛΑΘΛΟ” είχε αναφέρει όλες τις κατηγορίες του μάγκα. Από τον αριστοκράτη μάγκα, μέχρι τον τζάμπα μάγκα. Μάγκας κι αυτός. Όπως δεν είναι μιας κατηγορίας, ο μαλάκας. Είναι σε κατηγορίες συγκεκριμένες. Τον βάζεις τον καθένα μαλάκα στη θέση του, στην κατηγορία του. Μην του αδικήσουμε κάποιους, βαζοντάς τους σε άλλη κατηγορία.