ΕΝΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αυτή είναι η εθνική ομάδα που κέρδισε στη Λιθουανία. Και είναι η αληθινή, η πραγματική εθνική ομάδα διότι εκπροσωπεί την αλήθεια και την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ε, αυτή την ομάδα, που δεν αρνούμαι πως είναι δικηά μου, δεν θέλω να την δω στο μουντιάλ. Επειδή είμαι βέβαιος ότι θα είναι μία από τα ίδια κι αν τελικά προκριθεί.

Εσύ θέλεις να πάει η Ελλάδα στη Βραζιλία. Γιατί να σε βρίσω; Δεν έχω τέτοια ανάγκη. Εσύ, για τους δικούς σου λόγους, με τη δική σου επιχειρηματολογία, επιθυμείς να τη χαρείς την εθνική μας στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.Γιατί να σε ειρωνευτώ;

Έτσι που λες. Εσύ δεν λες, εσύ είσαι με το χαμόγελο σχισμένο στο στόμα περιχαρής για τους τρεις βαθμούς από τη Λιθουανία, μία ομάδα εκτός πρωταθληματικού τόξου, όπως λέει ο Βενιζέλος για τη Χρυσή Αυγή. Ότι είναι εκτός συνταγματικού τόξου οι Κασιδιάρηδες.

Στου Κασίδη το κεφάλι έμαθαν μπάλλα οι Λιθουανοί, πολεμοχαρείς εναντίον της Ελλάδος, όμως με προσκοπικό στυλ και η Ελλάδα, κάποτε πρωταθλήτρια Ευρώπης, τους πέταξε έξω από το παγκόσμιο τόξο, αλλά με ποδοσφαιρικές διαδικασίες. Τους κέρδισε μέσα στο γήπεδό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Κάλλος στην ψυχή, κάλος στο μυαλό

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση της εθνικής ομάδας