ΧΟΡΗΓΙΑ Ο ΣΚΑΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αλαφούζος, αφεντικό στην ΠΑΕ, και Μακρόπουλος, πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν τα έβρισκαν για μήνες. Και πώς να τα βρουν όταν ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είχε οικονομική στενότητα και αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στον αθλητικό Παναθηναϊκό;

Η ΠΑΕ αποφάσισε να επιστρέψει στο γήπεδο- παράγκα, το οποίο όμως χρειάζεται κάποια μερεμέτια. Λεφτά, λοιπόν, να δώσει ο Αλαφούζος στον παπού, τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, λεφτά και για την αναβάθμιση του γηπέδου.

Κι όλα έπρεπε να γίνουν στο χρόνο τους. Για να δίνει η ομάδα τα φιλικά ματς προετοιμασίας εν όψει της νέας σαιζόν.

Πότε, όμως, θα ετοιμαστεί η Λεωφόρος, όταν ο παπούς έχει στυλώσει τα πόδια του;
Έγινε ό,τι έγινε, υποχρεώθηκε ο γηραιός πρόεδρος του Ερασιτέχνη να παραιτηθεί, παρά τη θέλησή του, και άνοιξε ως δια μαγείας ο δρόμος της ΠΑΕ προς τη Λεωφόρο. Αμέσως, ατάκα και επιτόπου η τριμελής επιτροπή που συγκροτήθηκε από τον Ερασιτέχνη τα βρήκε(!) με τους εκπροσώπους του Αλαφούζου. Για μια ακόμα φορά θριάμβευσε η παναθηναϊκή ομόνοια.

Δεν αποκλείεται ο Αλαφούζος να υποσχέθηκε στους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη να τους δώσει χορηγία διαφημιστικού χρόνου στο sky, όπως έκανε στην ΠΑΕ. Γι’ αυτό όλα ρυθμίστηκαν στο άψε σβήσε.