Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Ο Σαρρής, λέει, θα διαγράψει από τα τεφτέρια της ΕΠΟ το Κιλκίς και το Ηράκλειο. Τις δύο Ενώσεις που προσέφυγαν στα δικαστήρια τα πολιτικά. Δεν το λένε καλά. Υποχρεωμένος είναι να τις στείλει τις δύο Ενώσεις. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Δεν σ'αρέσει η ΕΠΟ; Φεύγεις. Δεν προσφεύγεις σε κανέναν. Η ΕΠΟ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, ανήκει στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Αν γουστάρει. Αν δεν γουστάρει σηκώνεται και φεύγει από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Τι πλάκα είναι αυτή.

Είσαι Ελλάδα και το θεωρείς επιτυχία, κι έτσι είναι, όταν έγινες μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Τι μαγκιά είναι αυτή να γίνεσαι μέλος σ'ένα έργο και να κάνεις ό,τι σου γουστάρει.

Η κυβέρνηση, το κράτος, η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει καμμία δουλειά στην ΕΠΟ. Άμα γουστάρετε, σου λέει η ΦΙΦΑ. Απ'αυτό που λέγεται Ελλάδα, Κογκό, Τανζανία, Αγγλία, Μαλαισία, Βολιβία, εγώ σαν υπέρτατη αρχή της μπάλλας στον πλανήτη αναγνωρίζω μόνον την εθνική ομοσπονδία. Κανέναν άλλον. Άμα γουστάρετε.

Σου λέω σαν Ευρώπη εσένα το μπουρδέλο η Ελλάδα κλείσε αυτόν τον σκουπιδότοπο. Δεν τον έκλεισες; Μου πληρώνεις κάθε μέρα πρόστιμο. Φτιάξε αυτό το δρόμο, πάρε και το σχετικό πακέτο. Δεν είσαι Ελλάδα, είσαι Ελλάδα της Ευρώπης.

Λέγεσαι Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όμως ανήκεις σ'εμένα, την ΦΙΦΑ, όχι στην Ελλάδα. Άμα γουστάρεις. Διαφορετικά η εθνική σας και οι ομάδες σας δεν θα βγαίνουν από τα σύνορα. Άμα γουστάρετε. Δεν είναι με το ζόρι.