ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θρίαμβος Μελισσανίδη στις εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.  Παραμύθια. Αποθεώθηκε ο Μελισσανίδης στη συνέλευση και εξελέγη πανηγυρικά και με σταλινικό ποσοστό το ψηφοδέλτιο που υποστήριζε ο τίγρης. Ξανά μανά παραμύθια.

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, ποιο μεγαλύτερο κακό θα μπορούσε να την βρει, και οι αεκτζήδες το ‘χουν ρίξει στην τρελλή χαρά λόγω Μελισσανίδη. Και χωρίς να έχουν πληρώσει οι ένοχοι της οικονομικής, αλλά και της αγωνιστικής δυστυχίας της ομάδας.

Και παίζει το σουρεαλιστικό σενάριο, με πρωταγωνιστές πάντα τους αληθινούς φταίχτες, τον αδούλωτο λαό που στους αιώνες αρνείται να βρει το ρόλο του, δηλαδή να αποδεχθεί ότι είναι πελάτης, καταναλωτής κι όχι διαμορφωτής καταστάσεων.

Εμφανίζεται στις εκλογές της ερασιτεχνικής με πανέτοιμα τα σχέδια για το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια ο Μελισσανίδης, να ξεκινήσει το έργο από την επομένη κιόλας και οι αεκάρες μαυρίζουν τον τίγρη και ψηφίζουν τον Ζούπα, την επιλογή Ντέμη Νικολαϊδη, και μετά από οκτώ χρόνια, προχθές, οι αεκάρες υπερψηφίζουν Μελισσανίδη χωρίς ο ίδιος να είναι υποψήφιος.

Τρισευτυχισμένοι οι αεκτζήδες επειδή επέστρεψε ο Μελισσανίδης. Ασόβαρο αυτό. Εντελώς. Πρώτον, δεν πέτυχε τίποτα ο τίγρης. Θα πετύχει. Και πως το ξέρουν; Αν του έχουν εμπιστοσύνη γιατί δεν την έδειξαν όταν εκείνος είχε αποφασίσει να επανέλθει το 2005; Όχι σήμερα, που τον πίεσαν, που τον παρακάλεσαν, που του είπαν με κάθε τρόπο ότι εσύ είσαι, δεν υπάρχει άλλος, μη μας εγκαταλείπεις στη μοίρα μας.

Ο Μελισσανίδης δεν ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ήταν απόλυτος σ’ αυτό. Ξεκαθαρισμένος. Είναι αυτός ο λόγος που χαίρονται οι αεκτζήδες; Ότι, δηλαδή, τον μετάπεισαν. Για μια στιγμή.

Ερώτηση. Θα επέστρεφε σήμερα ο Μελισσανίδης εάν ο σωτήρας Ντέμης Νικολαϊδης δεν αποδεικνύονταν ο καταστροφέας της ΑΕΚ; Ο άνθρωπος που σε 3,5 χρόνια έκανε 80 μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Που να το πεις. Κυνηγήστε τον Ψωμιάδη, θα του τα πάρετε, σε καλή μεριά.

Το τελευταίο. Ξέχνα τις φιλολογίες που διάβασες. Έχουν δίκηο οι αεκτζήδες να πανηγυρίζουν για τον Μελισσανίδη. Θα τους φλομώσει στα πρωταθλήματα. Μήπως αλλάξει το καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από χουντοβασιλικό να μετατραπεί σε λαϊκοβασιλικό.