Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Πολύ γνωστός τραγουδιστής τη δεκαετία του '70, με σουξέ που τρέλλαιναν την Ελλάδα, την έβρισκε μ'έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Παντρεμένος, όσα χρόνια κάναμε παρέα, οι γκόμενες του ήταν ξανθιές, αδύνατες, και όχι περισσότερο από 20-22 ετών. Έτσι την ήθελε την εκάστοτε ερωμένη του.

Δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω από τότε που μπήκα στη δουλειά την άγνοια των ελληνικών ομάδων, πιο σωστά ίσως μιλήσω για την αδιαφορία τους, για το ποιος θα είναι ο προπονητής τους. Ο Σέρβος είναι Σέρβος. Ο Γερμανός είναι Γερμανός. Τι θέλω να πω;

Δεν ξέρεις τι θέλεις, δεν σ'ενδιαφέρει ποιος είναι ο προπονητής σου, δεν δίνεις σημασία σ'αυτό, όταν ξεκινάς τη σαιζόν με Άγγλο προπονητή π.χ. και συνεχίζεις με Έλληνα. Άσχετο. Μπερδεύεται η ομάδα. Αλλοιώς προετοιμάστηκε, σ'άλλο καλούπι μπαίνει με τον καινούργιο.

Αποφάσισε, κύριε πρόεδρε, ποιας σχολής ομάδα θέλεις. Προπονητής είναι ο άλλος, όχι Φιλιπινέζα που θα σου κάνει ό,τι θέλεις. Και σαν προπονητής, έχεις μάθει, έχεις διαπαιδαγωγηθεί έτσι κι όχι αλλοιώς. Εσύ τι θέλεις.

Διαβάστε ακόμα:

Στέφενς-ΠΑΟΚ, σύμφωνο συμβίωσης δύο αγνώστων