ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΞΑΝΘΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Νεώτερα από το μέτωπο της ΟΥΕΦΑ σχετικά με την τύχη της αδειοδότησης της ΕΠΟ στον ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, δηλαδή τις αποφάσεις της ελληνικής ομοσπονδίας που πλέον τελούν σε αμφισβήτηση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. Λέμε τι ξέρουμε, άλλο ότι στην Ελλάδα ουδείς ασχολείται. Δεν μιλάμε για τα ΜΜΕ που έχουν άγρια μεσάνυχτα.

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα ξέρουν. Αλλοίμονο. Οι δύο ελληνικές ΠΑΕ δίχως υπερβολή είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Ποια , λοιπόν, είναι τα νεώτερα, τα φρέσκα, τα χθεσινοβραδυνά από την Νυόν της Ελβετίας. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Το αρμόδιο όργανο της UEFA, που δεν αποφασίζει, αλλά ψάχνει μόνον, το “Ερευνητικό Σώμα” μετά από σχετική παραγγελία παρέπεμψε στο αρμόδιο όργανο, το “δικαστηριακό” και ανωτάτου βαθμού την εισήγησή του για ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό. Μία εισήγηση ΑΡΝΗΤΙΚΗ! Να μην πάρουν αδειοδότηση, δηλαδή, οι δύο ελληνικές ΠΑΕ, παρ'ότι η οικεία ομοσπονδία τους, η ΕΠΟ, τους αδειοδότησε. Με συνέπεια ο μεν ΠΑΣ να μη συμμετέχει στο ΟΥΕΦΑ καπ, ο δε Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφές με πλαφόν.

Τι, τελικά, θα κάνει η ΟΥΕΦΑ είναι άγνωστο και καθόλου φρόνιμο να το προβλέψει κανείς. Πάντως, ο Πανόπουλος της Ξάνθης, ας ετοιμάζεται να παίξει στην Ευρώπη αντί του ΠΑΣ. Ειδοποιήθηκε, άλλωστε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη “αναρμοδίως” και “εξωδιαδικαστικώς”.

Διαβάστε ακόμα:

Μπουγιουρντί ξαφνικά στα Γιάννενα από ΟΥΕΦΑ

Στον αέρα της Ευρώπης ΠΑΣ και Παναθηναϊκός

Δούλεψε "δάκτυλος" από Ελλάδα στην ΟΥΕΦΑ