Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Από φάτσα και από κορμί, έτσι όπως τον κουσουμάρησα στη φώτο, μου λέει ο Ολλανδός Χουμπερτονς Στέφενς. Ο άνθρωπος πίνει. Καλό αυτό. Πότης ίσον καλός άνθρωπος, ανοικτό μυαλό.

Το πρόσωπο του και ο σκεμπές του στο λένε, ότι το ψιλορουχλιάζει. Και, άλλο καλό αυτό, είναι από την πρώτη χώρα στον κόσμο. Έτσι λέω εγώ. Μάλλον, την πρώτη κοινωνία της γης, την ολλανδική.

Αυτό που λέγεται ατομική ελευθερία, στην πράξη κι όχι με σάλια, το έχει αποδείξει το κράτος της Ολλανδίας. Πρώτο σ’ όλα. Στα ναρκωτικά, στην πορνεία, στην ομοφυλοφιλία, στα πάντα σεβασμός στις ατομικές επιθυμίες, στα ανθρώπινα δικαιώματα που λένε, όμως με νομοθετήματα, άρα με κανόνες και γι’ αυτό εύκολα ο μαλάκας να χαρακτηρίσει συντηρητική τη σημερινή κοινωνία των πρώην αρχιφονιάδων της πιο αισχρής αποικιοκρατίας.

Μιλάμε για τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος μέχρι τελευταία στιγμή δεν γέμιζε το μάτι του Σαββίδη. Κάτι δεν του καθόταν καλά του Ιβαν και είχε πει στους δικούς του, εντάξει, μ’ αυτόν τον περίεργο θα πάμε, αλλά δεν χάνετε τίποτα μέχρι να υπογράψουμε μαζύ του, να συνεχίσετε το ψάξιμο μήπως πέσουμε σε πιο βολική περίπτωση. Με κάποιον με τον οποίον θα μπορούσαμε να συνεννογιόμαστε καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα:

Οσο διάστημα παραμένει στον ΠΑΟΚ