ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, που παίζουν με υψηλούς τόνους, αύριο Δευτέρα η ΕΠΟ θα “μιλήσει”, θα τοποθετηθεί στο θέμα των αδειοδοτήσεων σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό και απ'αυτά που θα δημοσιοποιηθούν το παιχνίδι θα χοντρύνει. Ήδη, η ελληνική ομοσμπονδία είναι εκτεθειμένη, όχι τόσο επειδή “χαρίστηκε” στον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο επειδή συμμετείχε στην επιχείρηση ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.
 
Είναι σκάνδαλο να πηγαίνει Ευρώπη ο ΠΑΣ που δεν είναι εντάξει σύμφωνα με τις ντιρεκτίβες της ΟΥΕΦΑ και να μένει απ'έξω η νοικοκυρεμένη Ξάνθη. Δεν μας ενδιαφέρει καμμία συγκεκριμένη ομάδα, παρά μονάχα η διεθνής εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Επιτέλους!
 
Την ώρα που συνεδρίαζε το “Ερευνητικό Σώμα” της ΟΥΕΦΑ για ΠΑΣ και ΠΑΟ, από τα Γιάννενα έφθασε το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα: “Σας παρακαλούμε, σας ικετεύουμε, μην μας αρνηθείτε την αδειοδότηση, τα βολεύουμε, κλείνουμε τις τρύπες μας, διότι πουλήσαμε ποδοσφαιριστή μας στην Κάλιαρι με 600.000 ευρώ. Έστω και εκπρόθεσμα, να το λάβετε υπ''οψιν”.
 
Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με την ΕΠΟ. Ότι και η ΟΥΕΦΑ είναι μπακάλικο. Δυστυχώς και ο Αλαφούζος, που δεν ηγείται επαρχιακής ομάδας, αλλά της πρώτης ελληνικής στην Ευρώπη.
 
Η ευθύνη, πάντως, βαραίνει πρωτίστως την ΕΠΟ που έστειλε τον Παναθηναϊκό στο λάκο με τα φίδια. Δύο είναι τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ΕΠΟ σε βάρος του Παναθηναϊκού.
 
1.    Έπρεπε να πει στον Αλαφούζο “Πού πας, ωρέ Καραμήτρο;...”. Με τι μούτρα ζητάς αδειοδότηση παρουσιάζοντας τόσο, μα τόσο ελλειπέστατο φάκελλο, σε αρκετά βασικά σημεία.
2.    Γιατί δεν φρόντισε η ΕΠΟ να μη φθάσει στην ΟΥΕΦΑ το σκάνδαλο της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού στο οποίο έχει ΑΜΕΣΗ ευθύνη η ομοσπονδία;
 
Δεν έχει, λέω εγώ, καμμία, μα καμμία σημασία αν αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός, όπως και ο ΠΑΣ. Εκείνο που μετράει είναι ότι πανευρωπαϊκώς επλήγη το κύρος του Παναθηναϊκού. Με το φάκελλο του που έφθασε στην ΟΥΕΦΑ δίνεται μία εικόνα που δεν του αξίζει και δεν εκφράζει την αγωνιστική παρουσία του τριφυλλιού στα γήπεδα της Ευρώπης.
Διασυρμός διεθνής, ειδικώς του Παναθηναϊκού, σημαίνει διασυρμός του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να παραιτηθεί σήμερα κιόλας η ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Σύμφωνα με τις ντιρεκτίβες της ΟΥΕΦΑ

Οι ελπίδες επειδή η ΟΥΕΦΑ κάνει κωλοτούμπες

Η λύση Αλαφούζου ένα πακέτο 40.000 ελβετικών φράγκων
 
Το παράπονο του υπέργηρου προέδρου