ΤΟ "ΠΟΙΝΙΚΟ" ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Για να μην ξεχνιόμαστε. Αλεπουδιάρικα την πήρε πέρυσι την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός από την ΕΠΟ του Πιλάβιου. Μαστοράτζα στο παραμύθι ο Γόντικας μπαλαμούτιασε τους πάντες. Παναθηναϊκός είναι αυτός, όχι Λεβαδειακός του Κομπότη, δηλαδή κάποιο μικρό μέγεθος. Θα τα καταφέρει πάλι ο Παναθηναϊκός που ήδη, αυτό είναι το κακό, έχει ήδη σκιάσει το “ποινικό” του μητρώο στην ΟΥΕΦΑ;
 
Να πάει στη Γενεύη να κάνει τι ο φουκαράς ο Αλαφούζος που πληρώνει, αυτός και ο Παναθηναϊκός, τις αμαρτίες των πολυμετοχικών. Θα είναι σα να μπει στο καζίνο, στη Ντυβόν, όχι στη Νυόν, εκεί δεν υπάρχουν ρουλέτες, για να ποντάρει χωρίς μάρκες. Δεν γίνεται αυτό.
 
Η γκανιότα σου ζητάει λεφτά. Φως, που λέει και ο καπετάν Γιώργης Βαρδινογιάννης. Μετρητά. Αν δεν “δείξεις” τα φράγκα σου, δεν σου επιτρέπεται να παίξεις. Σε κάποια prive κλαμπ δεν σου επιτρέπεται ούτε να κουσουμάρεις από μακρυά τη μπίλια να παίρνει τις στροφές της στον τροχό της ρουλέτας.
 
Η ΟΥΕΦΑ θέλει να βοηθήσει, όχι να κόψει τον δρόμο μιας ομάδας, πολύ περισσότερο ενός Παναθηναϊκού. Βρωμάει, όμως, η δουλειά αν η ΟΥΕΦΑ κάνει μονίμως τα στραβά μάτια σε μια ΠΑΕ όπως ο Παναθηναϊκός που δεν είναι “τακτοποιημένη”. Νοικοκυρεμένη.
 
Θα, έτσι διαβεβαίωνε πέρυσι ο Γόντικας, ότι ΘΑ κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η ΠΑΕ και με τα 15 εκ. που θα μπουν δεν έχετε λόγο να μην μας αδειοδοτήσετε. Ο Γόντικας, όμως, δεν είπε ότι οι αξιοσέβαστοι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πατέρας, Πολέμης κ.α. έκαναν το κορόϊδο. Και ότι δεν τα κατάφερε η ΠΑΕ και τις 3-4 φορές που προσπάθησε να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
 
Όπως ο Γόντικας είχε πνίξει, εκτός όλων των άλλων, ότι ο Παύλος ζητούσε πίσω τα λεφτά του αφού δεν έγινε ποτέ αύξηση.
 
Υπότροπος, λοιπόν, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρ' ότι μεγάλος σύλλογος αντί να πιέζει να επικρατεί η νομιμότητα, την έψαξε και φέτος να υφαρπάσει την αδειοδότηση, “πειρατικά”. Με κάτι αλλότροπα και περίεργα τρυκ τύπου ομολογιακού δανείου, χορηγίες μαϊμού σκάυ, όταν είναι απαραίτητη η εγγυητική τραπέζης.
 
Ο Παναθηναϊκός βιώνει άσχημο φεγγάρι. Αυτό δεν τον απαλλάσσει των ευθυνών του όταν συμπεριφέρεται όπως π.χ ο ΠΑΣ Γιάννενα που μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς φορολογική ενημερότητα, που δεν πληρώνει το προσωπικό, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Αναφέρω “κάποιες” λεπτομέρειες που κι αυτές ακόμα είναι γνωστές και ελεγκτέες απο την ΟΥΕΦΑ.
 
Ποδοσφαιρική βιομηχανία είναι η ΟΥΕΦΑ και δεν θέλει νιτερέσα με προβληματικές επιχειρήσεις. Θα της χαλάσουν το μαγαζί.