ΣΤΕΝΟ ΤΟ ΑΠΡΟΒΑΡΙΣΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν ψηνόταν ο Ιβάν ο Τρομερός με τον Στέφενς. Ήτανε στην καθυστέρηση. Το έγραψε ο αποδυτηριάκιας αυτό. Και γεννιέται η απορία. Τι δεν του καθότανε καλά του Πόντιου; Πρέπει να το μετρήσεις αυτό. Της πιάτσας είναι ο Σαββίδης, πετυχημένος επιχειρηματίας. Άμα πάει να πάρει ένα στέλεχος στο μαγαζί του και κάτι του στραβώνει τον βάζει σε σκέψη.
 
Τι μπορεί να κουβαλάει ο Ολλανδός, λοιπόν; Έβαλε τίποτα παλληκάρια ο Ιβάν και μάθανε κάτι που φρέναρε την υπόθεση. Του είπε καμμιά κουβέντα πάνω στα νταραβέρια για τη συμφωνία ο Χουμπέρτους και ο δικός σου στραβοκατάπιε; Λάθος, λέει ο αποδυτηριάκιας. Τίποτα από αυτά. Προπονητάρα είναι ο Ολλανδέζος και πάνω και από τα μέτρα του ΠΑΟΚ, μπορώ να σου πω. Και άσε τα μέτρα του ΠΑΟΚ. Σε αυτή φάση είναι και πάνω από τα μέτρα του Σαββίδη. Πάντα ποδοσφαιρικά μιλάμε, όχι επιχειρηματικά.
 
Τον εαυτό του ζύγιζε ο Ρώσος και έπαιζε στα τελειώματα μέχρι να τους δώσει το τελικό οκεϋ να υπογράψουν με τον Στέφενς. Αυτό λέω εγώ. Όταν κάνεις τέτοια κίνηση βγαίνεις από το χωριό με το καρώ λαμέ σακάκι, σαν ποδοσφαιρική εταιρεία, και πάς ταξίδι στην Ευρώπη. Σε κοζάρει ο άλλος. Θα βάλεις κουστουμιά σινιέ. Και η συμπεριφορά σου να είναι ευρωπαϊκή.
 
Να μπουκάρεις στα αποδυτήρια να τα χώνεις στους παίκτες και ο προπονητής να κάνει τον απουσιολόγο και να μη βγάζει άχνα. Δύσκολο. Να τον σουτάρεις ό,τι ώρα θέλεις, χωρίς αποζημίωση, και να γίνει η υπόθεση γαργάρα. Ξεχασμένο κι αυτό.
 
Τον στένευε τον Ιβάν το ευρωπαϊκό σακάκι. Στη μασχάλη. Και στην Ροστώβ είχε μάθει σε άλλο ράφτη. Έπρεπε να τα μιλήσει, να τα ξεκαθαρίσει με τον εαυτό του και μετά να αποφασίσει.