Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Με απείλησε ο Τσιστιακώφ, κατέθεσε στο δικαστήριο ο Δώνης. Ο άνθρωπος του Ιβάν Σαββίδη μου είπε “Παραιτήσου, διαφορετικά θα έχεις μπελάδες...”. Βαρειά κουβέντα αυτή. Εντελώς γκαγκστερική.

Δεν χρειάζεται να του πεις του αλλουνού “Θα σε σκοτώσω. Θα αρπάξω το παιδί σου. Θα στείλω ανάπηρη τη γυναίκα σου στο νοσοκομείο. Δεν θα ξαναβρεις δουλειά σ'άλλη ομάδα”. Τίποτα απ'όλα αυτά.

Λέει ο μαφιόζος στον άλλον Κάνε αυτό που σου λέω, αν δεν θέλεις να μπλέξεις..., και εκεί τελειώνει η κουβέντα. Ο άλλος, ο απειληθείς ξέρει, καταλαβαίνει, έχει πάρει το “μήνυμα”.

Στην περίπτωση Δώνη. Έτσι λέει ο ίδιος για την κουβέντα του Τσιστιακώφ. Εσύ ο τρίτος δεν λες τίποτα. Ούτε ότι ο Δώνης το είδε στον ύπνο του, ούτε ότι λέει την αλήθεια και δεν κωλώνει. Άλλο είναι εκείνο που προκάλεσε το ενδιαφέρον του αποδυτηριάκια. Να σε πω, καρντάση.

Οι δικηγόροι, λέει, του ΠΑΟΚ, που αντιδικεί με τον Δώνη, υποστήριξαν ότι ο Τσιστιακώφ δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ. Σωστό. Δεν είναι ο Ρώσος, δηλαδή, ούτε πρόεδρος της ομάδας, ούτε αντιπρόεδρος και έφορος, ούτε έχει καθήκοντα δημοσίων σχέσεων, λογιστή, τηλεφωνητή, σεκίουριτυ. Τίποτα. Κι αυτό σωστό.

Το ίδιο και ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν έχει καμμία θεσμική ιδιότητα στον ΠΑΟΚ. Ούτε πρόεδρος είναι, αντιπρόεδρος, γραμματέας, διευθύνων σύμβουλος, αποθηκάριος στις μπάλλες, μασέρ, τίποτα.

Ένας ανύπαρκτος Τσιστιακώφ, λοιπόν, συνεργάτης ενός ανύπαρκτου Σαββίδη, έχει όλο το κουμάντο στην ομάδα. Μ'αυτόν τον ανύπαρκτο του ανύπαρκτου μιλούσε ο Χούμπερτ Στέφενς για να αναλάβει προπονητής σε μία ανύπαρκτη ομάδα.