ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αυτός που θα αποφασίσει για ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκό θα αποφασίσει ό,τι του πει στο αυτί κάποιο συγκεκριμένο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ. Πού να γνωρίζει ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας τι περιλαμβάνει ο φάκελλος των δυο ελληνικών ΠΑΕ, γιατί της αδειοδότησε η ΕΠΟ και γιατί και πως το έργο έφθασε μέχρι την Ελβετία; Σιγά που θα ασχοληθεί ο ίδιος.

Ο Αλαφούζος, δηλαδή, με το «ενδιάμεσο» επιτελείο των καλοθελητών, που το παίζει κονέ με την Ελβετία, έχει δασκαλευθεί να «πλησιάσει» το συγκεκριμένο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ, αυτόν που θα έχει και την τελική ευθύνη.

Το κουμάντο ποιος το κάνει στην ΕΠΟ; Ο Σαρρής είναι πρόεδρος, όπως ήταν ο Πιλάβιος. Οι πρόεδροι είναι αναλώσιμοι, όχι οι Κουρίδηδες. Ένας τέτοιος Κουρίδης, σε ανώτερο αξίωμα, είναι ο άνθρωπος – κλειδί στην ΟΥΕΦΑ για το πρόβλημα του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού. Ποιος θα τον «πιάσει» αυτόν είναι η δουλειά. Ο Αλαφούζος ή, ο Μαρινάκης.

       Ο πρόεδρος της επιτροπής που θα αποφασίσει μπορεί να είναι ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ή, της Ρουμανίας. Ή, ο Βλαντιμίρ Σβεντκοβιτς, που ο γιος του έπαιξε μπάσκετ στην ΑΕΚ επί Ψωμιάδη, γενικός γραμματέας των σπορ της Σερβίας και μπλέχτηκε με τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα Ζάγιτς, που σήμερα είναι φυλακή, άσχετες οι gay activities.

Όλα παίζουν για ΠΑΣ και ΠΑΟ. Γιατί; Επειδή στην ΟΥΕΦΑ όλοι είναι παίκτες, από τον Πλατινί μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Ξέρουν το παιχνίδι, χωρίς οι ίδιοι να εκτεθούν όταν ρουσφετολογήσουν. Με έτοιμες δικαιολογίες σε κάθε παρασπονδία τους. Για παράδειγμα, δηλαδή, σε μια ελληνική ομάδα, αντί να μη δεχθούν ούτε να συζητήσουν μαζύ της, να της κάνουν το κέφι με το παράθυρο της αδειοδότησης υπό επιτήρηση.

Διαβάστε ακόμα:

Τα δίνουν όλα στην ΟΥΕΦΑ ΠΑΣ και ΠΑΟ

Το γιαταγάνι Μαρινάκη υπέρ των αδυνάμων

Μήπως έδωσαν σκονάκι στους δικαστές