ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΟΛΑ ΡΕΥΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αύριο επρόκειτο να ξεκινήσει, στην Παιανία βέβαια, όχι σε κάποια εκκλησία, στον αυλόγυρο της ενορίας, την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός. Τελικά, η πρώτη αναβλήθηκε για τις 26 του μήνα, οπότε θα χαθεί μία εβδομάδα εν όψει του πρώτου αγώνα για το γιουρόπα καπ.

Εντάξει, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε να μπει στα πλαιη-οφ, όμως ο πρόεδρος παλεύει να αποκατασταθεί η αδικία με τη δικαίωση από τα ξένα όργανα. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες, οι ισχυρές. Αυτό  που δεν καταφέρνουν μέσα στα γήπεδα μπορούν να το πάρουν στα χαρτιά, μέσα από τα γραφεία.

Και αν δεν δικαιωθεί από την ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στο CAS, εκεί όπου είχε προσφύγει η ΑΕΚ, με παρέμβαση υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς,  όταν έχασε  τα πρωτάθλημα από την από την άλλη μεγάλη ομάδα της Ελλάδος, τον Ολυμπιακό, που στα χαρτιά είχε πάρει το ματς με τους Πόντιους. Χρειάζονται λεφτά , κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ζητήσει το δίκηο του ο Παναθηναϊκός αν τον ρίξει η ΟΥΕΦΑ. Κανένα πρόβλημα.

Ας είναι καλά οι βαζέλοι, αν δεν υπάρχουν φράγκα στο ταμείο της ΠΑΕ. Θα γίνει έρανος και θα συνεισφέρουν. Προς το παρόν, πάντως, δεν φαίνεται το ζόρι στα οικονομικά αφού έχει ξεπατωθεί στα ταξίδια, κανονικά και όχι μαϊμού, ο Αναστασίου για να βρει παίκτες.

Πάσχω με την αγωνία του Κωνσταντίνου και του Σιωπήλη, για το άυριο της ομάδας. Που θα ξεκινήσει τη νέα σαιζόν με υπέρτατο στόχο να μην επαναλάβει την χειρώτερη της σαιζόν στην Ιστορία των πρωταθλημάτων και ουδείς γνωρίζει σήμερα με ποιους παίκτες. Ποιοι θα φύγουν. Παίκτες και στελέχη της ΠΑΕ.


Διαβάστε ακόμα:

Ο Βιτόλο, ο Τοτσέ και οι 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι