ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο γιός του Σάββα Θεοδωρίδη είναι στέλεχος της ΟΥΕΦΑ με την οποία νταραβερίζεται εδώ και 20 χρόνια. Υπάρχει ένα μικρό και πονηρό ερώτημα. Χθες, μεγάλη ημέρα, υποτίθεται, για την τύχη του Παναθηναϊκού, στη Νυόν, απουσίαζε ο Θόδωρος. Γιατί;

Άρρωστος Ολυμπιακός ο γιός του παληού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, όμως καμμία σχέση με την οπαδική κουλτούρα του πατέρα του. Ο γαβρισμός του υιού είναι κυριλάτος, κουστουμάτος, ποτέ, μα ποτέ, με ακρότητες και προκλητικότητες.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης δεν θέλει να έχει καμμία σχέση με Ελλάδα. Με το παραγοντιλίκι της φθοράς και της λαμογιάς. Δεν είναι του χαρακτήρα του και γι αυτό αρνούνταν κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στα διοικητικά της ΕΠΟ, ακόμα και επί παντοδυναμίας του Κόκκαλη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, σε δεύτερο γάμο παντρεύτηκε στην πρώην σύζυγο του πατέρα του Σάββα, την Ελένη, όμως ο Θόδωρος δεν ήθελε να εκμεταλλευθεί τη “συγγένεια” του με τον μεγαλοεπιχειρηματία. Αυτός, ο Θόδωρος, είναι γιός της μητέρας του απο το γάμο της με τον Σάββα.

Έμμισθο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ με σχεδόν καθημερινή παρουσία στο γραφείο του στη Νυόν, ο Θεοδωρίδης ασχολείται κυρίως με το “διπλωματικό μπλοκ” της ΟΥΕΦΑ και έχει αναπτύξει εξαιρετικά στενή σχέση με τον πρόεδρο Πλατινί. Χθες, απο...σύμπτωση, απουσίαζε απο τη Νυόν.