ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ Η ΟΥΕΦΑ

 

Δεν διάβασε προσεκτικά, ίσως και να μη της έρριξε καν μία ματιά, στην απόφαση της ΟΥΕΦΑ που αυτή την έφτυσε κατάμουτρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Παναθηναϊκό. Μιλάω για τον Χρήστο Πανόπουλο τον «ευνοημένο» της αρνητικής απόφασης της ΟΥΕΦΑ, που ναι μεν σχολίασε, όμως δεν έπιασε το νόημα.

Κατ’ αρχήν ο Πανόπουλος που απευθύνθηκε στην ΕΠΟ, αλλά και όλη η ΕΠΟ, όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να μείνουν στη βαρύτατη κουβέντα του investigation champer, του αρμόδιου ερευνητικού οργάνου, που ασχολήθηκε με τους φακέλλους του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού, αφού οι δύο ελληνικές ΠΑΕ αδειοδοτήθηκαν σε Β’ βαθμό από την ΕΠΟ.

«ΚΑΚΩΣ Η ΕΠΟ ΣΑΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕ» ήταν η εκτίμηση του «Ερευνητικού Σώματος» και για τις δύο ΠΑΕ.

Βαρειά κουβέντα, σκληρή. Κι αυτή την εκτίμηση , την εισήγηση την έκανε εξ ολοκλήρου η ΟΥΕΦΑ η οποία αρνείται στα κομπετίσιονς της, στο γιουρόπα και τσάμπιονς ληγκ  για το 2013-14, να δεχθεί ΠΑΣ και ΠΑΟ.

Αντιλαμβάνεται ο Πανόπουλος και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί δεν απέρριψε απλά τους φακέλλους των δύο ελληνικών ομάδων, αλλά ότι οι ουεφατζήδες εκεί μέσα διάβασαν κάποια παραμύθια για μικρά παιδιά, που είχαν γίνει δεκτά από τους εφέτες δικαστικούς της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ;