ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΟΔΩΣΕ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σχολιάστηκε ο Σαραβάκος ότι πούλησε τον Παναθηναϊκό για τα λεφτά του Κοσκωτά. Είπαμε. Δεν σχολιάζουμε για να σχολιάζουμε. Επειδή έχουμε την ανάγκη να τα βάλουμε με κάποιον. Επειδή θέλουμε εμείς οι τίποτες να δηλώσουμε παρουσία. Επειδή νοιώθουμε το μεγαλείο της προσωπικής μας άποψης. Επειδή δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει έτσι κάτι στραβό, κάτι άρρωστο, κάτι ύποπτο, που γράφτηκε.

Εσύ το λες ότι ο Σαραβάκος πουλήθηκε. Ο ίδιος ο παίκτης νομιμοποιείται σε κάθε περίπτωση να θεωρεί ότι σαν επαγγελματίας κάνει μια μεταγραφή και τίποτα περισσότερο. Όπως δεν θεώρησε ότι πούλησε τον Πανιώνιο, την ομάδα που γεννήθηκε και με την οποία, λόγω του πατέρα του, ήταν δεμένος.

Γιατί να είναι προδότης του Πανιωνίου (φωτό στο πάγκο του Πανιώνιου με προπονητή Μάρκοβιτς, την περίοδο 1978-79) όταν πήγε στον Παναθηναϊκό, μάλιστα με όχι «καθαρή» μεταγραφή;

Απατεώνας ο Κοσκωτάς, δεν το συζητάμε. Ο Βαρδινογιάννης δεν είναι απατεώνας, όμως τον παίκτη τον πήρε τζάμπα. Και έτρεχε τότε ο Γιώργος Σκρέκης στην Βαρνίμα, την εφοπλιστική εταιρεία των Βαρδινογιάννηδων, στο λιμάνι του Πειραιά, για να του πει του καπετάνιου: «Κύριε Γιώργο, δώσε κάτι, μη μας τον βουτάς χωρίς μία τον παικταρά μας.»

Διαβάστε ακόμα:

Όποια φανέλλα και όποιο σώβρακο φοράει