ΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Πρόεδρος ομάδας να έχει συνεργαστεί με τον διάολο προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ «ξεκαθάρισε» τόσο στον κόσμο, όσο και σε παίκτες- προπονητή ότι «κτίζουμε» ομάδα φέτος. Κι αυτός, ο αλεπουδιάρης πρόεδρος, ρυθμίζοντας τα σημεία βολής στο κρυφό κανόνι του να βαράει στο ψαχνό των αντιπάλων. Να σπρώχνει από το παρασκήνιο με χίλια την ομάδα του.

Άλλος πρόεδρος σκόπιμα και παραμύθι φούρναρης διακηρύσσει σ’ όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία ότι Πάμε για πρωτάθλημα, ενώ γνωρίζει πως θα μείνει από λάστιχο, στα μισά του μισού δρόμου. Έχει τις σκοπιμότητες του, όμως.

Αναφέρω δυο ακραία και αληθινά γεγονότα της «άλλης» εποχής, της πεπερασμένης στο εγχώριο ποδόσφαιρο. Σήμερα, ένας Αλαφούζος δεν τον παίρνει να πει Πάμε για πρωτάθλημα, ας μιλάει για Παναθηναϊκό. Ο Σαββίδης νομιμοποιείται να το λέει. Και στις μέρες μας δεν σηκώνει να θολώνει κάποιος τα νερά.

Δεν υπάρχουν, λοιπόν, περιθώρια στον ΠΑΟΚ για παιχνίδια επικοινωνιακά. Όταν η ιδιοκτησία λέει ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα, το εννοεί. Και δεν γίνεται να μην έχει «ενημερωθεί» σχετικώς ο προπονητής. Να κουμαντάρει κι αυτός τα πλάνα του.

Αυτό σημαίνει ότι δεν παίζει κανένα μπαλαμούτι ότι φτιάχνουμε ομάδα για το μέλλον. Ούτε σημαίνει ότι ξεκινάμε και βλέποντας και κάνοντας. Όχι τέτοια πράγματα.

Κτυπάμε πρωτάθλημα σημαίνει ένα πράμα. Κύριε Χουμπέρτους, καβάλα το αμάξι, πιάσε το τιμόνι και οδήγα απ’ αυτόν τον δρόμο με τις λακούβες και πρόσεχε μην πάθουμε ζημιά. Κατάλαβες, κύριε Χουμπ; Απ’ αυτόν το χωματόδρομο, και μ’ αυτή την ταχύτητα, όχι από την ασφαλτοστρωμένη λεωφόρο και με το πάσο σου.