ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΡΝΗ

Πηγή: INTIME
 

Αυτή η πόρνη η μπάλλα πάντως είναι να σε θέλει. Όπως και να μη σε θέλει. Διαβάζω τώρα στο gazzetta.gr ότι έπαθε ρωγμώδες κάταγμα ο Κώστας Αποστολόπουλος. Κεσκεσέ Αποστολόπουλος. Τον ξέραμε και χθες; Όχι. Να, όμως, που χτύπησε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και τον μάθαμε κι αυτόν.

Ένα παιδί που προσπαθεί να «βγει» δυο χρόνια τώρα στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο Αποστολόπουλος. Και με τους Τοτσέδες και τους Φιγκερόες σιγά μην έβγαινε. Μέχρι τον Ζέκα σέντερ φορ έβαζε ο Φάμπρι όταν δεν είχε τους άλλους, αλλά τον Αποστολόπουλο τον κράταγε στον πάγκο. Κι εγώ δεν θα πω κακώς, δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα, αλλά ότι εκεί που διαβάζεις ότι το παλληκάρι πάει καλά, ότι τον βάζει ο Αναστασίου, που δεν έχει βεβαίως και άλλους, λοιπόν εκεί που ως Αναστασόπουλος είσαι στα πάνω σου, χτυπάς και μένεις ένα μήνα έξω.

Εντάξει, δεν είναι και καμμιά μεγάλη ζημιά, όπως αυτή που την περασμένη σαιζόν έπαθε ο Καλογέρης της ΑΕΚ, ρήξη χιαστού και έχασε όλο το πρωτάθλημα . Μέχρι και η κουτσή Μαρία έπαιξε στην ΑΕΚ και ο θεωρούμενος ως πιο  μπαλλαδώρος από τους πιτσιρικάδες της ήταν έξω με τραυματισμό. Και τώρα, με το που επέστρεψε, έπαθε λέει υποτροπή. Αυτό που λέγαμε, να σε θέλει κιόλας η πουτάνα.