ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ…

Πηγή: INTIME
 

Στις 22 Ιουνίου έληξε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τους μετόχους της εταιρείας. Τελικά, τι έγινε; Ο στόχος ήταν, και είναι, να συγκεντρωθεί το ποσό των 16 εκ. ευρώ.

Κατ’ αρχήν, αγόρασε μετοχές, έστω συμβολικά μία μετοχή, ο Άγγελος Φιλιππίδης; Κι όχι μόνον αυτός, ο πρώην πρόεδρος. Το ερώτημα είναι πόσα χρήματα μαζεύτηκαν από τους ήδη μετόχους. Ποιοι έβαλαν λεφτά στην αύξηση και πόσα. Δεν μιλάμε για κρυφά πράματα.

Δεν ανακοινώθηκε τίποτα, όμως. Πιθανόν η σχετική λίστα να καταχωρήθηκε σε κάποια άγνωστη εφημερίδα, σ’ ένα φύλλο τοπικό, κάποιας απομακρυσμένης περιοχής.

Στις 22 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για όσους μη μετόχους επιθυμούν να συμμετέχουν στην αύξηση του εταιρικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάποιος Άραβας, ένας απ’ αυτούς που έχουν τα ατέλειωτα πετροδολάρια και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.

Όχι ακριβώς ένας Άραβας, ένας άλλος Άραβας αλλά κάποιος εκπρόσωπος του, κάποιος Τσάκας. Γιατί, όχι; Περισσότερο από τον Αλαφούζο θα τον υποδεχθούν οι εφημερίδες για να του κάνουν το σχετικό σέρβις. Τη τζάμπα λεζάντα. Τα είδαμε αυτά και πέρυσι. Εκεί που κατάντησε ο Παναθηναϊκός κι ένας Τσάκας είναι σε θέση να τον γελοιοποιεί με τις ευλογίες των ΜΜΕ.