ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πηγή: INTIME
 

Iσόπαλος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό. Πήρες πρέφα τη ζημιά; Μια ζωή στο σκοτάδι. Κανένα φως. Ούτε από χαραμάδα να μπει μια αχτίνα. Το πρώτο που σου μεταδίδει είναι το αποτέλεσμα. Ισόπαλο, σου λέει. Το λάθος. Απ’ αυτά καταλαβαίνεις γιατί ο κόσμος είναι πίσω. Γιατί θέλει να ‘ναι πίσω. Γιατί τον κρατάνε πίσω.

Να μπει στο παιχνίδι, και δεν θα είναι φιλικό, και ο αποδυτηριάκιας. Λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε για το αποτέλεσμα στο φιλικό ματς, που δεν ήταν φιλικό. Κακώς το λένε έτσι. Ούτε φιλικό ήταν, ούτε εχθρικό. Τι ανοησίες είναι αυτές που κρατάνε χρόνια.

Ματς προετοιμασίας έδωσε ο ΠΑΟΚ και το τελευταίο, ναι, το τελευταίο που έχει σημασία είναι αν ήταν ισόπαλο ή, αν έχασε και κέρδισε. Θέλει πατσαβούρα στα μούτρα ο Στέφενς αν έπαιξε για να πάρει αποτέλεσμα. Ήταν αυτό το πρώτο παιχνίδι γνωριμίας του με του παίκτες, σε συνθήκες κανονικού αγώνα.

Ο δημοσιογράφος, όμως, απευθύνεται στον κόσμο. Και ο κόσμος και υπομονή δεν έχει, και απογοητεύεται δίχως λόγο, και δεν του λέει τίποτα ότι πέτυχε ή, όχι το τεστ της ομάδας. Αυτό που θέλει να ακούσει είναι αν κερδίσαμε, αν δεν χάσαμε. Ε, αυτό του λέει η έγκριτη ενημέρωση.