ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΠΟΙ Ο ΠΑΣ ΜΕ CAS

Πηγή: INTIME
 

Τα βάζω κάτω και δεν μου βγαίνει . Τα τουμπάρω να ψάξω όσο γίνεται την άλλη πλευρά και πάλι φώς δεν βλέπω. Τι μπορεί να έχει γίνει. Με ποιες αβάντες ο Χριστοβασίλης των Ιωαννίνων την βγαίνει από δεξιά και με θράσος επαρχιώτη ζητάει να παίξει στην Ευρώπη, σε πείσμα της κόκκινης κάρτας που του έδειξε η UEFA. Αυτά είναι φοβερά πράγματα.

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Αλαφούζου. Να είμαι Παναθηναϊκός, να έχω στο οπλοστάσιο μου Παναγόπουλο, πρώην άρχοντα της ΕΡΤ, Σία Κοσιώνη, Νίκο Ευαγγελάτο, Σιωπήλη, συνεργάτες άξιους και εκλεκτούς και πλήρη φάκελλο και να μην κοντράρω την απόφαση της ΟΥΕΦΑ που αρνήθηκε να με αδειοδοτήσει. Και να προσφεύγει στο CAS, αυτό κι αν είναι σκάνδαλο, ο Χριστοβασίλης ποντάροντας στον Λίβα, τον πρώην συνεργάτη του Θωμά Μητρόπουλου.

Κάτι γίνεται. Κάτι έχει γίνει. Είναι αδύνατον να ξεκινήσει μόνος του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννενα. Κάποιος του είπε «προχώρα». Δεν είναι λίγα και τα έξοδα, άλλωστε. Μόνον τα φανερά να υπολογίσεις είναι αρκετά. Εισιτήρια, ξενοδοχεία, δικηγόροι, άσε τα δικαιώματα να δικαστείς. Ξαφνικά έγινε Χριστοβασίλης ο Χριστοβασίλης.

Κι αν τη Δευτέρα από τη Λωζάνη τα νέα είναι ευχάριστα για τον ΠΑΣ Γιάννενα, ποιος θα πονέσει περισσότερο. Ο Πανόπουλος που θα χάσει την Ευρώπη ή, ο Αλαφούζος που θα του φύγει όλος ο τσαμπουκάς;

Διαβάστε ακόμα:

Δεν πήγε για το θεαθήναι στο CAS ο ΠΑΣ