ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ «ΓΙΑΧΕΙΑ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πηγή: INTIME
 

Μια μέδουσα είναι η τσούχτρα. Στην Ελλάδα, ευτυχώς, δεν είναι τσούχτρες όλες οι μέδουσες, οι οποίες κυκλοφορούν σε διάφορα είδη, σχήματα, χρώματα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν πολυαυξηθεί οι πληθυσμοί των μεδουσών και η απειλή είναι ορατή για όλο το οικοσύστημα. Αν φτιαχνόταν μια ταινία επιστημονικής και θριλερικής φαντασίας  για την επιδρομή των μεδουσών δεν θα ήταν …φαντασία. Μιλάμε ότι οι ειδικοί έχουν τρομοκρατηθεί από τα σμήνη αυτού του συχαμένου, και σε κάποιες περιπτώσεις δηλητηριώδους πράγματος, σ’ όλες τις θάλασσες. Όχι στην Ελλάδα.

Βουτάς στη θάλασσα και σε βρίσκει, την βρίσκεις την τσούχτρα. Γίνεσαι μπουρδέλο. Δεν πεθαίνεις, αλλά δεν καθαρίζεις μόνο με τσούξιμο. Παίζει η ταχυκαρδία, η δύσπνοια, η εφίδρωση, μυϊκοί σπασμοί. Ειδικά αν είσαι αλλεργικός.

Παρομοιάζω την αίσθηση αηδίας αλλά και το φόβο που αισθάνεται ο λουόμενος για την τσούχτρα με την παρουσία του χούλιγκαν στο γήπεδο. Πάει ο άλλος να δει μπάλλα, όχι να βιώσει την ασυδοσία, το αίσχος της γηπεδικής αλητείας.

ΑΕΚ δεν υπάρχει, ο Παναθηναϊκός δεν λειτουργεί πλέον σαν αντίπαλο δέος για τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι διψασμένος απέναντι στον κορεσμένο εθνικό πρωταθλητή. Αν επαναληφθούν τα «Γιάχεια», όπως στον τελικό κυπέλλου, τότε δεν θα χάσουν την ευκαιρία οι «τσούχτρες». Μήπως μετατραπούν σε τσούχτρες και κάποιοι που δεν μοιάζουν καν με μέδουσες.

Η κυβέρνηση είναι της πλάκας, άσε ότι έχει τη θηλειά στο λαιμό με τα μνημόνια. Δεν υπάρχει καμμία Θάτσερ στην Ελλάδα να δώσει λύσεις στο πάντα ανοικτό πρόβλημα του οπαδικού εξτρεμισμού.

Αναμένομεν στην οθόνη το δωρεάν σώου και χωρίς τη γονική συναίνεση.