ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΑΛΛΑΓΗ» Η ΞΑΝΘΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Χάνει η Ξάνθη από μια ανύπαρκτη ομάδα, μια κωλοπετινίτσα Λινφηλντ. Και τι διαβάζεις στα ΜΜΕ; Και τι, δηλαδή, διαβάζει ο κοσμάκης. Φοβερά πράγματα. Διαβάζει αυτό που θα έγραφαν αν είχε ηττηθεί, με επίσης άθλια αγωνιστική εμφάνιση, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός. Ότι μετά το 0-1 τα πράγματα δυσκολεύουν για την ελληνική ομάδα. Πήρες χαμπάρι; Μιλάει ο ίδιος ο Καραγκιόζης, που παριστάνει και τον δημοσιογράφο, τον αναλυτή, τον κριτικό.

Δεν σταματάει ο Καραγκιόζης σχολιαστής στο γεγονός, σ’ αυτό που έγινε. Να φωτογραφήσει το 0-1. Όχι, πάει αυτό, δεν είναι ευχάριστο, δεν προσφέρεται για χειροκρότημα, για χαβαλέ, για λανσάρισμα.

Χάνει, λοιπόν, η Ξάνθη, η επιχείρηση μας, η κυβέρνηση μας, χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια, κι έρχεται ο Καραγκιόζης απευθυνόμενος σε Καραγκιόζηδες και τους λέει «Τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ξάνθη». Γιατί; Παίζει η ελπίδα. Πουλάει ελπίδα.

Η ρεβάνς στην Ιρλανδία επιδοτεί την ελπίδα. Προλαβαίνει η Ξάνθη σε μια εβδομάδα να κάνει την «αλλαγή». Το έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Είμαστε μια χώρα μπουρδέλο αλλά εγώ ο μάγος, θα κάνω συμβόλαιο με το λαό των μάγων και θα πετύχουμε το μαγικό. Το θαύμα. Την αλλαγή εδώ και τώρα.

Το ίδιο λέει και ο Τσίπρας. Θα κάνουμε ρήξη, ανατροπή, θα κερδίσουμε στο γήπεδο της Λίνφηλντ, ας έχει πρόεδρο την Μέρκελ, και προπονητή τον Σόϊμπλε.

Λάθος! Τον Σόϊμπλε τον σακάτη η Λινφηλντ θα τον κατεβάσει σέντερ-φορ. Γι’ αυτό θα κερδίσουμε. Δεν τα είπαμε όλα. Επανέρχομαι