Ο ΜΙΤΣΕΛ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν τον ενδιαφέρει τον προπονητή του Ολυμπιακού, είτε είναι ο Μίτσελ είτε ο Φίτσελ, η δουλειά του στον Ολυμπιακό για τον Ολυμπιακό. Πρόσεξε τι σου λέω τώρα. Αυτό που τον νοιάζει είναι η επόμενη δουλειά του. Και μη μασάς τις κολακείες ότι ο Ολυμπιακός είναι σκαλοπάτι ανόδου. Για ποιον; Ολοι αυτοί, Βαλβέρδε, Μίτσελ και λοιπά, σε καλύτερες ομάδες ήταν πριν πάνε στον Ολυμπιακό και σε καλύτερες ομάδες θέλουν να πάνε μετά. Τους νοιάζει να μη χαθούν, όχι να εξελιχθούν.

Πώς, δηλαδή, να εξελιχθείς σ’ αυτό το πρωτάθλημα που παίζεις χωρίς αντίπαλο και όταν πάει να σου βγει κανάς Αστέρας, τότε αναλαμβάνουν οι Γιάχοι. Εύκολο είναι; Και άμα χάσεις κανά ματς από τον Φουφουτιακό, πας για απόλυση. Εδώ ο άλλος, ο Ζαρντίμ, αήττητος ήταν και έφυγε νύχτα.

Τι, δηλαδή, να περιμένεις σαν προπονητής από μια τέτοια ομάδα, από ένα τέτοιο πρωτάθλημα, σε μια τέτοια χώρα. Να κερδίσεις τι, εκτός από μερικά εκατομμύρια ευρώ, που θα σου σκάσει ο εφοπλιστής πρόεδρος για να σε φέρει και για να σε διώξει; Σοβαροί να είμαστε.
 
Διαβάστε ακόμα:

Ο προπονητής να μείνει ζωντανός