ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 

Ήταν επόμενο να γίνουμε Κολομβία. Όχι μόνον επειδή τα τελευταία 30 χρόνια έχει ανέβει πολύ το ναρκωτικό στην Ελλάδα, αλλά και για τα «μαφιόζικα» και ψευτομαφιόζικα κτυπήματα σε ανθρώπους της διαιτησίας. Νέο κρούσμα αυτό στον Δημήτρη Καλύβα (φωτό), που του την «έστησαν» στη Φυλή. Τι έχει συμβεί, δηλαδή για ποιο λόγο τις άρπαξε ο δάσκαλος στο επάγγελμα πρώην διαιτητής Α’ εθνικής, όχι σήμερα, άλλα μέλος της ΚΕΔ.

Κατ’αρχήν, δεν είναι υπεύθυνος ορισμού των διαιτητών της σούπερ ληγκ, όπως γράφτηκε. Από τη νέα σαιζόν όλα τα μέλη της ΚΕΔ, από κοινού ορίζουν τα κοράκια στο μεγάλο πρωτάθλημα. Οπότε;

Ο Καλύβας ήταν υπεύθυνος στους ορισμούς διαιτητών στην Β’ εθνική. Οπότε; Και έχει κάποια «σημειολογική» σημασία ότι η χωσιά έγινε στη Φυλή, όπου πραγματοποιούνται τα τεστ στους αξιολογημένους διαιτητές; Επειδή, δηλαδή, υποβιβάστηκε o Θρασύβουλος Φυλής και σήμερα η ομάδα είναι υπό διάλυση.

Πολλά λέγονται για το νέο «κτύπημα». Και ότι από Βόλο μερηά ήρθε, όπως ότι δεν έχει χαρακτήρα εκδικητικό, αλλά ότι αποτελεί «μήνυμα» στους κυρίους της ΚΕΔ. Έχετε υπ’όψιν τι μπορείτε να πάθετε, να μας αδικήσετε, αν δεν μας ευνοήσετε.

Τελικά. Έγινε επικίνδυνο «επάγγελμα» το διαιτητικό.