ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ Ο ΜΑΛΑΜΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μεγάλης κλάσεως κοράκι ο Κασναφέρης. Διαιτητάρα. Γεννημένος σφυρικτράκιας. Ράτσα ο άνθρωπος. Έγκλημα έκανε στο γήπεδο και δεν σου έδινε το δικαίωμα να τον πεις στημένο. Ήρθε ο καιρός να πάρει τέλος η καριέρα του διεθνούς διαιτητή Καζναφέρη και επιτόπου μεταπηδά στο ποδοσφαιρικό παραγοντιλίκι.
 
Έτσι κάνουν οι ΠΑΕ. Συνεργάζονται, φανερά κι όχι, ανάλογα με το πρόσωπο, ανάλογα πως εξυπηρετεί την ομάδα, μ’έναν πρώην διαιτητή. Σε «θέματα διαιτησίας», βέβαια. Τι να τον κάνει τον Τεβεκέλη ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ; Ούτε να μάθει στους παίκτες να κλωτσάνε, ούτε να κουλαντρίζει τα πρεζόνια της εξέδρας.
 
Η αποτυχία ο Κασναφέρης, τόσο στην Ξάνθη, όσο και στον Λεβαδειακό. Τον ψόφησαν στις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες οι πρώην συνάδελφοί του. Ο Τεβεκέλης είναι «ήρεμη δύναμη». Μεθοδικός. Χωρίς να εκβιάζει εντυπώσεις, χωρίς υστερίες.
 
Ποια θα είναι η δουλειά του Τεβεκέλη στον ΠΑΟΚ; Η «προστασία» της ομάδας από τα κοράκια. Δηλαδή; Είναι το πρόσωπο που χαίρει εκτιμήσεως στη φυλή των διαιτητών. Γνωρίζει άριστα το έργο που παίζεται. Ποιοι παριστάνουν ότι είναι του κατηχητικού στα όργανα της διαιτησίας και γενικά στο χώρο, ποιοι κυκλοφορούν με βιβλιάριο εκδιδόμενης πόρνης.
 
Άρα, ο Τεβεκέλης, και πατέρας διαιτητή, είναι ο κατάλληλος να προλαμβάνει καταστάσεις στον ΠΑΟΚ. Εδώ ο άνθρωπος ήταν μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας στην ΕΠΟ, με αρχιδιαιτητή τον Μπίκα, κι αυτός, ο Μάλαμας έκανε ό,τι ήθελε.