ΜΕ ΜΑΛΑΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Με παιδί μάλαμα ενίσχυσε το παρασκηνιακό οπλοστάσιο του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Με τον πρώην αρχικουμανταδόρο της διαιτησίας Μάλαμα Τεβεκέλη. Για πρωτάθλημα πάει η ομάδα, μην είναι απροστάτευτη στο τόσο κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα, όπου έχουν λόγο τα κοράκια τα οποία και με νεύματα δέχονται «μηνύματα».
 
Ο Χουμπ Στέφενς θα κάνει τη δουλειά του, όπως ο μασέρ του ΠΑΟΚ, ο ιατρός, αυτός που μαζεύει τις μπάλλες στα αποδυτήρια, όμως χρειάζεται και κάποιος σαν τον πολυπερπατημένο και στα πιο σκοτεινά σοκάκια της διαιτησίας Τεβεκέλη.
 
Πλήρης με ονόματα η ατζέντα του Μάλαμα Τεβεκέλη, όνομα, διεύθυνση, κινητό, περασμένο το μητρώο κάθε διαιτητή, νυν και πρώην, και διαιτητοπατέρων, εκεί είναι οι άκριες, που λέμε.
 
Πολύ καλά έκανε ο συνταξιούχος σήμερα μπάτσος, πρώην της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Μάλαμας Τεβεκέλης. Το παλληκάρι βρίσκεται πάντα σε δράση, ύστερα είναι και το ότι ο Ιβάν έχει δυνατό πορτοφόλι. Γιατί, λοιπόν, να μείνει στην απ’έξω, μάλιστα όταν γνωρίζει από πρώτο χέρι και με προσωπικές επαφές τόσο κόσμο. Και το σπουδαιότερο, όλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να του έχουν εμπιστοσύνη.