ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ Ο ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τα ρουσφετάκια του τα έκανε σα διαιτητής ο Μάλαμας Τεβεκέλης. Της Μονής Βατοπεδίου είναι, όχι της Εσφιγμένου. Και πάντα ήταν κύριος. Περιποιημένος. Όχι ασόβαρος. Και ατού του να γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τις προσωπικές γνωριμίες, είτε με μεγαλοπαράγοντες της ΕΠΟ, ονόματα δεν λέμε, είτε με μανατζαραίους. Γι’ αυτό περπάτησε το νιτερέσο με τον Ιβάν Σαββίδη.
 
Ελπίζουν στον ΠΑΟΚ η δουλειά να πιάσει με Τεβεκέλη, μη γίνει όπως με τον Αγγελάκη του Ιωάννου, όχι του Ρήγα, του πρώην διαιτητή και δικαστικού επιμελητή, που αποδείχθηκε πατάτα. Ο άλλος Αγγελάκης, ο Νικόλαος του Ρήγα, επίσης διαιτητής, είχε «παίξει» στον Άρη σαν «Γενικός Αρχηγός» επί Μπάγεβιτς.
 
Είπαμε. Οι ΠΑΕ θέλουν τον «άνθρωπο» τους στην διαιτησία. Έχει σημασία, βέβαια, με ποιον θα τακιμιάσει ο πρόεδρος της ομάδας. Πριν από χρόνια η ΑΕΚ π.χ. συνεργάστηκε με τον πρώην διαιτητή Παπαγεωργίου, μία σχέση της πλάκας ιστορία.
 
Μία ΠΑΕ, λοιπόν, κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί, όπως και να πέσει σε περιπέτειες, να μπλέξει με τη δικαιοσύνη, αν είναι γραφικός, ανεπαρκής, κάποιος σαλιάρης, ο «άνθρωπος διαιτησίας» της ομάδας.
 
Ο Τεβεκέλης είναι εγγύηση. Πρώην αστυνομικός, μάλιστα με επαφές στον υπόκοσμο, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού, και παράγοντας της ομάδας της, του Οδυσσέα, ξέρει και να φυλαχθεί, και να αποφύγει στήσιμο. Δεν το ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Που σημαίνει ότι ο Τεβεκέλης θα παίξει στην κόψη του ξυραφιού.