ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τον φάγανε και τον Παρθενόπουλο (φωτό αριστερά) από τον Παναθηναϊκό. Γιατί; Αυτόν όχι επειδή «του Γιάννη είναι…», όπως άλλους. Ότι είναι άνθρωποι του Τζίγγερ Βαρδινογιάννη. Όπως ο οικονομικός διευθυντής Παπαδοσπυριδάκης, ο γιος του πρώην υπουργού Πέτσου, επίσης θέση διευθυντική. Ακόμα και ο ποδοσφαιριστής Βύντρα είχε θεωρηθεί «του Γιάννη».
 
Ωραίος άντρας ο Παρθενόπουλος. Αν δεν τον γνωρίζεις μέχρι ζιγκολό θα τον πάρεις. Λαδωμένο μαλλί, τρίχα να μην κουνιέται, μπριλ κρημ, κολώνια, γιλέκο ακριβό. Σίγουρα θα του την έπεφτε μία κυρία σαν την Έλλη Κοκκίνου, πολύ καλύτερος από τον νεαρό μπασκετμπωλίστα.
 
Είχε, λέει, επαφή με Μαρινάκη. Μουσι. Ο Αλαφούζος ήθελε να τον ξεφορτωθεί. Τα συνηθίζει αυτά το αφεντικό. Του κάνεις τη δουλειά και μετά σου λέει χαίρετε.
 
Πράγματι τον Παρθενόπουλο τον είχε  φέρει ο Τζίγγερ. Γενικό διευθυντή στην ΠΑΕ. Στα μέσα και τα έξω. Και τον ξανάφερε ο Αλαφούζος και τον έβαλε υπεύθυνο στο εμπορικό, τα ρούχα με τις μπουτίκ, τις προσκλήσεις, σε πολλά. Κι όταν η ομάδα επέστρεψε στη Λεωφόρο, δεν υπήρχε άλλος να κάνει το τράνσφερ από το ΟΑΚΑ. Να «προσαρμόσει» θύρες, θέσεις επισήμων, διαρκείας, βετεράνων κ.α.
 
Καμμία σχέση με Μαρινάκη ο Παρθενόπουλος. Είναι της «ομάδας» του Κολωνακίου, με τον Τζιώτη, που ήθελε να γίνει πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος Δημοκρατίας, πρόξενος της Ονδούρας, με τον Μώραλη της σουπερ λιγκας, τον Κατσαϊτη από Πέτρο Κωστόπουλο μερηά, τον Πέτρο Κόκκαλη, κι άλλα παιδιά της κλέβερ μπανκ.

Διαβάστε ακόμα:

Για Μαυρία την αλήθεια ξέρουν οι Άγγλοι