ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΒΡΥΖΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ «ΜΙΛΗΣΟΥΝ»

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τι να προλάβει να μάθει ο φουκαράς ο Χουμπ Στέφενς πρώτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά για τον ΠΑΟΚ. Κάποια πράγματα χρειάζεται να του τα πει ένας άνθρωπος της ομάδας. Μίστερ, εδώ είναι Ελλάδα, όχι Ολλανδία και Γερμανία. Εδώ θα δεις συμπεριφορές και αντιδράσεις από τους παίκτες που θα σε σοκάρουν. Δεν είναι ανεξήγητες, όμως. Δηλαδή;

Παραμονές του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, και μετά το 1-1 από την Σάλκε, κάποιος έπρεπε να πει δυο κουβέντες στον Στέφενς. Για πλάκα βρίσκονται στον ΠΑΟΚ π.χ. ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας; Μήπως φοβήθηκαν ότι ο Ολλανδός θα τους παρεξηγούσε. Ότι επεμβαίνουν στο έργο του. Σε καμμία περίπτωση.

Τα έγραψε ο αποδυτηριάκιας. Κόντρα στον Παναιτωλικό δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ποιος Παναιτωλικός. Τα παιδιά σκεφτόντουσαν το… καθήκον τους να προκριθούν στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Ο Γολγοθάς. Γι’ αυτό, όχι τόσο εύκολα, ρε, τους καρπάζωσε ο Παναιτωλικός.
Αν κάποιος από τον ΠΑΟΚ είχε «ενημερώσει» για τη βαλκανική νοοτροπία που χαρακτηρίζει τα αποδυτήρια κάθε ελληνικής ομάδας, σίγουρα ο Στέφενς θα είχε πάρει τα μέτρα του. Και εν όψει Παναιτωλικού και εν όψει Σάλκε.