ΑΕΚ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Στην πλατεία Ελευθερίας δυο βήματα από τις Φυλακές Κορυδαλλού, ήταν η Σχολή Οδηγών «Μίνι» του Μελισσανίδη, που την επισκέπτονταν όχι μονάχα όσοι ήθελαν να βγάλουν δίπλωμα ερασιτεχνικό. Κάποια παιδιά, με δράση στον υπόκοσμο, άφραγκα όταν αποφυλακίζονταν, με τις κατάλληλες συστάσεις βέβαια, πήγαιναν στον Μελισσανίδη για να χαρτζηλικωθούν.

Παιδί του κατηχητικού ο Μελισσανίδης, θεοσεβούμενος, αλλά και αξιοσέβαστος στους παλληκαράδες της παρανομίας. Δύσκολο κάποιος να σήκωνε το μάτι να τον κυττάξει στα ίσα, χωρίς την άδειά του.

Εκεί που έφθασε σήμερα, με 70 παπόρια και υπό τον έλεγχο του 20 λιμάνια, το αφεντικό της ΑΕΚ είναι σε θέση να βρεθεί στο βιζαβί μέσα στο ιδιωτικό του αεροσκάφος με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, της Βενεζουέλας ή, του Περού, ακόμα και τον αρχιβαρώνο της κοκαΐνης. Όχι μόνο τον κάποιον Σταυρίδη του ΤΑΙΠΕΔ.

Αυτά κατά πόσο αφορούν τη ΑΕΚ; Δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό, εκρηκτικός χαρακτήρας και γνώστης των απόκρυφων του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Πόντιος έχει αποφασίσει να βάλει το προσωπικό του στίγμα στο θαύμα. Να φτιάξει την ΑΕΚ φωτεινό μοντέλο, ομάδα άξια να την θαυμάζουν ακόμα και οι αντίπαλοι. Αυτά δεν γίνονται χωρίς τους κατάλληλους συνεργάτες.