ΖΟΡΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Από τα τρία το μακρύτερο πήρα εγώ σαν ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή ο Κόκκαλης άρπαξε 12 στα 14 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Αν ο Μαρινάκης σπάσει το ρεκόρ θα αλλάξει κάτι; Το ζητούμενο, για να μπούμε κατ’ ευθείαν στο ψητό, είναι πόσο μπορεί να επηρεάσει το χώρο, όμως θετικά, η παρουσία Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

Ο Κόκκαλης, και μπράβο του, ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά τα χρέη του Ολυμπιακού, που τον παρέλαβε σακατεμένο οικονομικά, μετά το μνημειώδες σκάνδαλο Κοσκωτά. Και, ξανά μανά μπράβο του, που αυτός, μόνος του, έκτισε το στολίδι, το καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας, το Καραϊσκάκη.

Τσιρίλο στην ΑΕΚ. Όχι, ρε. Πηγαίνανε και για Κυργιάκο. Όχι, ρε. Άτομο χαρισματικό ο Μελισσανίδης, ευλογημένο, από μια σχολή οδηγών στον Κορυδαλλό εξελίχθηκε σε μεγιστάνα, μέχρι που μαζύ του παίζει το κυβερνητικό κατεστημένο των ΗΠΑ.

Τις εξετάσεις του, όμως, στο ποδόσφαιρο ο Τίγρης θα της δώσει τώρα, με την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Κι αυτό θα γίνει μόνο αν κτίσει ομάδα. Ένα έργο που δεν το γνωρίζουν στην Ελλάδα. Αγοράζουν παίκτες, αλλάζουν προπονητές και όπως κάτσει η τράπουλα.

Θέλω την ΑΕΚ μετά από δυο χρόνια υγιή, δυνατή, πλήρη, αξιόμαχη. Και μια ΠΑΕ τόσο εύρωστη και πεντακάθαρη ώστε να λειτουργήσει πιλοτικά σ’ όλο το κύκλωμα. Να παρασύρει στο δρόμο του εξευρωπαϊσμού το πρωτάθλημα.

Η κατάρα του ποδοσφαίρου μας είναι οι «μεγάλες» ομάδες, που είναι πράγματι μεγάλες μονάχα σε μπούγιο κόσμου. Μια ζωή λαμογιάρουν και τρέφουν το παρασκήνιο. Η μαγκιά είναι να κτίζεις ομάδα κι αυτό δεν γίνεται με μπαλώματα τύπου Τσιρίλο, Κυργιάκου.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ για χειροκρότημα και απο αντίπαλους