ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

 

Προειδοποίηση. Ό,τι διαβάσετε στη συνέχεια είναι πραγματικό. Καθόλου τραβηγμένο, υπερβολικό. Λοιπόν...

Ο παπούς του σημερινού δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, ο διαβόητος Κιμ Ιλ Σουνγκ, που λατρευόταν σα Θεός Ήλιος πέθανε το 1994 με τον τίτλο Ο Αιώνιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Φοβερά πράγματα. Αφού ψόφησε έγινε Αιώνιος, και της Δημοκρατίας. Του περισσότερο προσωποπαγούς καθεστώτος στη γη. Αναλαμβάνει ο ψυχασθενής γιος του, ο Κιμ Γιουγκ Ιλ και κάθε πρωί η μέρα στη Βόρεια Κορέα ξεκινάει με το τραγούδι που ακούγεται στους δρόμους από μεγάφωνα: «Δέκα εκατομμύρια ανθρώπινες βόμβες για τον Κιμ Ιλ Σουνγκ».

Στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 η Βόρεια Κορέα περιορίζεται στο χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή με πιστόλι από 50μ. Την άλλη μέρα οι εφημερίδες έγραψαν: «Θα είχαμε πάρει το χρυσό αν συμμετείχε στους αγώνες ο Κιμ Γιουγκ Ιλ, που στα 10 μπουκάλια πετυχαίνει δέκα».

Είναι 2013 μετά Χριστό. Στη Βόρεια Κορέα έχει αλλάξει το ημερολόγιο. Είναι τόσα χρόνια όσα από τότε που γεννήθηκε ο Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Να μην προκαλεί καμμία έκπληξη, ο εγγονός του Κιμ Ιλ Σουγγκ και ο γιος του Κιμ Γιουνγκ Ιλ, ο Κιμ Γιουνγκ Ουν καθάρισε την ερωμένη του, επειδή αυτή έκανε κάτι που της το είχε απαγορεύσει. Να γυρίσει μία ταινία.

Διαβάστε ακόμα:

Γιος του πατέρα του, εγγονός του παπού του