Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού τίμησε τον παληό ποδοσφαιριστή Καλλιτζάκη ο Σαραβάκος. Τι, είναι σήμερα στον Παναθηναϊκό ο Σαραβάκος, ουδείς γνωρίζει. Ίσως και ο ίδιος να μην γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος του, οι ευθύνες του, οι αρμοδιότητές του.

Στη σύμβαση, όμως, που έχει κάνει με την ΠΑΕ ο επίσης, όπως ο Καλλιτζάκης, πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν μπορεί να μην αναφέρεται κάτι. Ότι, δηλαδή, ο συγκεκριμένος Δημήτρης Σαραβάκος αναλαμβάνει τούτο το πόστο, θα συνεργάζεται μ’αυτούς, θα είναι υπόλογος σ’εκείνον.

Ο γνωστός δικηγόρος Βερβεσός παραιτήθηκε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία κι όταν το πληροφορήθηκε ο Αλαφούζος του τηλεφώνησε. Η απάντηση του δικηγόρου μάλλον αιφνιδίασε το αφεντικό: «Παραιτήθηκα διότι δεν ξέρω τι κάνω στο συμβούλιο, ποιος είναι ο λόγος της παρουσίας μου…».

Έτσι που λες και με τον Σαραβάκο. Είναι αδιευκρίνιστη η επαγγελματική σχέση του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν κατάλαβα. Θα ενοχληθεί κανείς αν γίνει γνωστή η συμφωνία του με τον Αλαφούζο; Όπως π.χ. ενοχληθήκανε κάποιοι επειδή ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέλαβε την εκμετάλλευση του κυλικείου στη Λεωφόρο.