ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟ (1-1) ΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1. Ασφαλώς και δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα. Άνετα, άλλωστε, θα μπορούσε να είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός, με την τόση βοήθεια που του έδωσε η Βέροια. Όπως να έχανε ο Παναθηναϊκός κι αυτό δεν θα ήταν έκπληξη.

Παιχνίδι Β’ εθνικής στη Λεωφόρο. Ποδόσφαιρο για κλάματα. Δεν βλεπόταν. Μόνον οι φανατισμένοι παναθηναϊκοί και οι επίσης φανατισμένοι αντιπαναθηναϊκοί θα έμειναν ικανοποιημένοι. Οι πρώτοι γιατί η ομάδα τους είχε ολοκληρωτική «υπεροχή», οι άλλοι διότι οι γηπεδούχοι έκαναν γκέλα.

Μια απαράδεκτη Βέροια έδωσε γήπεδο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε ενθουσιασμό, όμως όχι και λύσεις. Δεν κατέκτησε την κατοχή της μπάλλας, ο αντίπαλος, η Βέροια του παρεχώρησε τα πάντα. Μέχρι και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Το λυπηρό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ακόμα και μέσα στη Λεωφόρο έδειξε ότι είναι ικανός να πάθει καταστροφές, όπως συνέβαινε στο ΟΑΚΑ, ακόμα και από τις προλεταριακές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ένας Παναθηναϊκός με φανερή αδυναμία, να φτιάχνει φάσεις, ευκαιρίες, «κυριάρχησε» στο γήπεδο επειδή η Βέροια του είπε: «Κάνε παιχνίδι, εγώ θα σε περιμένω στην περιοχή μου…». Και οι παίκτες του Αναστασίου, αφού άλλαζαν ανενόχλητοι και τόσο κουραστικά τη μπάλλα, είχαν αδυναμία να βρεθούν σε θέση βολής. Απέναντι σε μια Βέροια προκλητική για τη μοιρολατρική, την παθητική της αγωνιστική συμπεριφορά.