ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το κλίμα δεν είναι καλό στον Άρη. Η διοίκηση είναι ανύπαρκτη. Όχι παρούσα να αντιμετωπίσει την κρίση. Την αληθινή κρίση που γεννήθηκε από παραμυθένια αισιοδοξία.
 
Ζητάνε την ηρεμία στην ομάδα, από κοντά και τα φύλλα, όταν φορτώνουν τους παίκτες με άγχος. Και σφίγγουν περισσότερο το μαύρο πανί στο λαιμό του Άρη, εν όψει της «ρεβάνς» στο Περιστέρι.
 
Οι παίκτες του Ατρόμητου, χωρίς να τους βγαίνει «εκδικητικά», υποσυνείδητα το βλέπουν σα ντέρμπυ αιχμής, μετά από εκείνο το αξέχαστο «2» που ξελάσπωσε τον Άρη. Οι δε παίκτες του Άρη, κάτω από την πίεση, μάλλον δεν θα βλέπουν αύριο ούτε στο ένα μέτρο μπροστά τους.
 
Οι υπολογισμοί ήταν 4 έως 6 βαθμοί από τα παιχνίδια με Απόλλωνα και Καλλονή. Ήλθαν οι δύο ήττες που μιλάνε μόνες τους. Ποιος είναι ο Άρης μέσα στο γήπεδο, όχι εκείνος που κυκλοφορεί στην παραλία των ονείρων.
 
Τα μυαλά πήραν αέρα στο ματς με τη Ρόμα στου Χαριλάου. Το παραμύθιασμα. Το σαλτάρισμα της ελπίδας. Μέχρι για έξοδο στην Ευρώπη μιλούσαν.
 
Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο με το στόμα. Με τα σάλια. Έχει και τα μυστικά του. Ένα απ’ αυτά είναι πότε και με ποιον θα παίξεις «φιλικό». Και το κάνεις μόνο για προετοιμασία. Όχι να αρπακτείς από το όποιο αποτέλεσμα.
 
Έφθανε που προηγήθηκε 1-0 με Ρόμα ο Άρης για να κλείσουν επιτόπου οι πληγές και να ξεχαστεί το τελικό 1-2.