ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

 

Ο Μελισσανίδης, σου λέει, μιλάω ο ίδιος. Δεν βάζω μπροστά την ΑΕΚ. Ούτε έχω τίποτα με τον Ολυμπιακό. Και γιατί να έχω με τον κόσμο του Ολυμπιακού; Τα έχω με τον Μαρινάκη, δηλαδή ο Μαρινάκης τα έχει μαζύ μου και δεν κάθεται καλά. Και με προκαλεί. Και μπερδεύει τις μπίζνες, δηλαδή τις εξωποδοσφαιρικές μας επιχειρηματικές δραστηριότητες, με τις ομάδες μας. Εντελώς άσχετα.

Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Και τι μπορεί να συμβεί όταν μπαίνουν στην κόντρα τα εξωγηπεδικά. Υποτίθεται ότι λειτουργεί ένας κώδικας ότι δεν μπερδεύουμε με τις δουλειές μας τη κόντρα στο πρωτάθλημα. Πες ό,τι θες για τον Βαρδινογιάννη, κύριε Κόκκαλη, αλλά όχι να περάσεις τη κόκκινη γραμμή. Θεωρείται χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Κι εσύ, κύριε Βαρδινογιάννη, όπως και να σε παίζει στο ποδόσφαιρο ο Κόκκαλης, πες τα χοντρά για Παράγκα, για διαιτησία, για ό,τι θες, όμως όχι να μεταφερθεί το ματς σ’ άλλο ριγκ.

Ο Μελισσανίδης είπε ο ίδιος, αναφερόμενος στον Μαρινάκη, για φουρώ και ότι μιλάει με άνδρες. Ο Μαρινάκης είπε μέσω «κύκλων του Ολυμπιακού» ότι ο Μελισσανίδης είναι φοροφυγάς, λαθρέμπορας. Θα μείνει εκεί το πράμα;
 
Διαβάστε ακόμα:

Ένας ο Μαρινάκης, περισσεύει ο Μελισσανίδης