«ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Με την έναρξη της παρουσίας του αποδυτηριάκια στο gazzetta, σαν τον προφήτη Εζεκιήλ είχα προβλέψει ότι κάποια στιγμή ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα θυμηθεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Και σήμερα λέω το άλλο.

Μήπως, και εν ευθέτω χρόνο, που λένε, και  σε παραλλαγή, ακουστεί για πρώτη φορά το σύνθημα που φοριόταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ».
Δεν γίνεται αυτό. Δεν τον γουστάρουν τον Βαρδινογιάννη οι βαζέλοι. Είναι ακόμα πολύ κοντά η πίκρα, δικαίως και όχι, άσχετο αυτό, που έχει πιει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τον Τζίγγερ.

Όλα ξεχνιούνται, όμως. Και αυτός ο Παναθηναϊκός όπως βολοδέρνει σήμερα ίσως τους κάνει να θυμηθούν τον Τζίγγερ. Και πάλι δύσκολο. Να το φωνάξουν το «Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ». Και αν το επιχειρήσουν τελικά, θα το κάνουν κωλομπαρίστικα. Δήθεν στην πλάκα, στην ειρωνεία, αλλά η ψυχούλα τους θα λέει «Αμάν, πότε θα επιστρέψει».

Ο ίδιος ο Τζίγγερ τι λέει; Ε, αυτός θα ήθελε να το ακούσει. Από όλους, όχι από μια χούφτα της εξέδρας «Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ».

Θα ήθελε ο Ιωάννης να το ακούσει. Μέχρι εκεί.