ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ποιοι είναι αυτοί οι «άγνωστοι», οι γνωστοί «άγνωστοι» που βαράνε για πάρτη του Παναθηναϊκού; Είναι οπαδοί του Ολυμπιακού, ίσως αναρωτηθεί κάποιος. Που είδαν το δίκαιο του Παναθηναϊκού στη διαφορά που έχει με τη Νόβα και χύμηξαν στο βαν του καναλιού. Πιθανόν να είναι τίποτα ιωνικοί χούλιγκαν, του Ιωνικού, αυτοί που τα έβαλαν με τους αεκτζήδες.

Κάποιοι, τέλος πάντων, άσχετοι με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα «άγνωστοι», και επειδή δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν το περασμένο Σάββατο, σκέφθηκαν, έτσι για να ξεμουδιάσουν, ας την κάνουμε στο ματς με τον ΟΦΗ.

Κάνουμε πλάκα. Αν το πράμα δεν είναι σοβαρό, γιατί να μην το ρίξουμε στην πλάκα. Στο χαχανητό.  Ότι κάποιοι άγνωστοι, από την Μάνη, από το Μελιγαλά, από τη Κοκκινιά, έδωσαν το σύνθημα και πάμε να κοπανήσουμε κάποιον δημοσιογράφο στο γήπεδο της Λεωφόρου, κάποιον από το συνεργείο της Νόβα, όμως να προσέξουμε μην μας βγει αλά Φύσσας η δουλειά.

Με την ευκαιρία. Υπάρχει φάκελλος στη ΓΑΔΑ για τους τσαμπουκάδες που είχαν οι «άγνωστοι» στην ΕΠΟ εκείνη τη νύχτα που αναμενόταν η απόφαση για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού. Μιλάω για τις απειλές που δέχθηκαν και τις ψιλές που έπεσαν από τους «αγνώστους», αυτούς που φωνάζαν «ΕΠΟ γαμημένη, ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει».

Αν δεν τους μαζέψουν μήπως οι «άγνωστοι» φτιάξουν κι αυτοί κόμμα, «Πράσινη Αυγή», όπως στη Γερμανία υπάρχουν οι «Πράσινοι».

Διαβάστε ακόμα:

Μακρυά από άτομα εκτός αθλητικού τόξου