ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για Παναθηναϊκό και Αλαφούζο. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Σου λέω ότι κάποιοι κτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο, στο τραπέζι, με το ένα χέρι, με τα δυο χέρια. Δεν βγάζουν νόημα, γιατί κάθεται ο σκάης στον Παναθηναϊκό. Ποιος είναι ο σκοπός του. Πως διάολο την έχει δει τη δουλειά, διότι έτσι όπως αρμενίζει το παπόρι όλο και περισσότερο χάνει καύσιμα.

Δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάθεται στο τιμόνι κουτουρού μπουγάτσα. Όπου τον βγάλει. Κάτι έχει στο μυαλό του. Κανείς δεν ξέρει. Όλοι ψάχνονται. Μιλάμε για επώνυμους παναθηναϊκούς, που δεν θα ήθελαν να βρισκόντουσαν στη ζοφερή θέση του Αλαφούζου. Σε μια πορεία εκτός διαδρομής ειδικά για το όνομα και την Ιστορία του Παναθηναϊκού.

Να μη σου μεταφέρω σενάρια και, με νούμερα και λογιστικά τετρίπια, ασκήσεις επί χάρτου που γίνονται σε κάποια καρέ. Για να υποψιαστούν που την πάει την κατάσταση ο Αλαφούζος. Ένα μόνο σου λέω, γιατί αν αναφέρω όλες τις σκέψεις που γίνονται, εύκολα να χαρακτηριστώ κίτρινος. Ότι κάνω κιτρινισμό.

Ουδείς υποτιμά τον Αλαφούζο. Όλοι πια τον έχουν ικανό να κάνει το θαύμα. Το απίθανο. Για το καλό, για το κακό του Παναθηναϊκού.