Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Βρώμισε η πιάτσα για τη διαιτησία του Αθηναίου Παπά στο Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, 2-1. Μέχρι που μισοαστεία, μισοσοβαρά κάποιοι αναρωτιώνται αν υπάρχει εγκληματική οργάνωση στα κοράκια, όπως ισχυρίζεται ο Αλαφούζος. Να μιλήσει ο αποδυτηριάκιας. Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ναι, ο Παπάς, που από πέρυσι έχει πάρει το σήμα της ΟΥΕΦΑ, έπαιξε «φιλοπαναθηναϊκά», όμως δεν μπορείς να πεις ότι έδωσε δικαιώματα. Ότι εξετέθη. Ότι έκανε έγκλημα. Ότι έπνιξε φάση που διαμορφώνει αποτέλεσμα.

Τα «είπανε», λέει, στον Μαρινάκη. Τι μπορούν να του μεταφέρουν κάποιοι καλοθελητές; Και γιατί να ανησυχεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, επειδή κάποιος διαιτητής όλες τις εναέριες συγκρούσεις τις έδωσε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού; Έτσι τις είδε. Πως ο παίκτης του Αστέρα έσπρωχνε περισσότερο. Δεν κάνεις θέμα γι’αυτό.

Θυμίζω ότι ο Παπάς, φυσιοθεραπευτής, στο περασμένο πρωτάθλημα έδωσε ρεσιτάλ στο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, στο Καραϊσκάκη. Ο άψογος ήταν.

Να το κλείσουμε. Όπως ο διαιτητής στην κρίση του είναι να δώσει ένα φάουλ π.χ. έτσι και ο άλλος από την εξέδρα, από την τηλεόραση, από κάποιο γραφείο, μη λέμε ποιο, μπορεί να λέει ότι ο Παπάς «ευλόγησε», «προστάτευσε» τον Παναθηναϊκό.