ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΟΤΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ

Πηγή: INTIME
 

Από το τίποτα προκαλούνται θέματα, μάλιστα που τα μεγαλοποιούν στον τύπο οι καλοθελητές. Σαν κι αυτό του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που έκανε προσφυγή και ζητάει ένα εκ. ευρώ. Ανύπαρκτα προβλήματα υπερτονίζονται και παρελαύνουν δημόσια. Συγκεκριμένα.

Ο Ισπανός Χοσέ Τοτσέ που ισχυρίζεται ότι είναι απλήρωτος, ότι δεν έχει πάρει μία κοντά στον ένα χρόνο, θα είχε λύσει το πρόβλημά του αν απευθυνόταν στο κατάλληλο πρόσωπο. Το οποίο κατάλληλο πρόσωπο θα έδινε εντολή στον Στράτο Σιωπήλη, να υπογράψει μία επιταγή ενός εκ. ευρώ. Τόσο απλά. Τόσο εύκολα.

Αυτό έπρεπε να κάνει ο Τοτσέ. Και στυλό έχει στην τσέπη του ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Σιωπήλης, και μπλοκ επιταγών. Ποιος άλλος, ο Σιωπήλης ρυθμίζει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ, θα έπαιρνε τη χαρτούρα ο παίκτης και θα πήγαινε στο χωριό του να την καταθέσει στην banka de santo espirito. Στην τράπεζα του αγίου πνεύματος.

Δεν του ήρθε, όμως, η επιφοίτηση του αγίου πνεύματος του Ισπανού, για να τον οδηγήσει στο κατάλληλο πρόσωπο και γι’αυτό κατέφυγε στην προσφυγή.