ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο κύριος Τοτσέ ζητάει ένα εκ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό. Τόσα μου χρωστάτε, υποστηρίζει στην προσφυγή του ο Ισπανός. Ό,τι λέει το συμβόλαιό μου. Μου λέτε να βρω ομάδα, με διώχνετε, δεν σας κάνω και στη θέση μου παίρνετε άλλους. Μπεργκ, Φιγκερόα και σία. Τι μ’ενδιαφέρει αν εσείς έχετε σχέσεις, δεσμεύσεις με μανατζαραίους. Εγώ θέλω τα λεφτά μου.
 
Να ήταν μόνον αυτός. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει και σ’άλλους παίκτες. Κι όχι μονάχα σε παίκτες. Με συνέπεια να είναι εκτεθειμένος στην ΟΥΕΦΑ που του είχε αρνηθεί την αδειοδότηση.
 
Πόσο βελτιωθήκανε τα οικονομικά της ΠΑΕ; Άγνωστο. Μήπως, το πιθανότερο, το χρέος έγινε μεγαλύτερο.
 
Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν δείχνει να ανησυχεί. Ίσως να κρατάει κρυμένους άσσους. Αν, όμως, η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που αντιλαμβάνεται ο καθένας, τότε είναι απίθανο να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση της ΕΠΟ, η οποία στο φινάλε ενεργεί κατ’εντολήν της ΟΥΕΦΑ.
 
Το να συζητάει κανείς αυτό το ενδεχόμενο, αυτή την απειλή που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, μόνο ενωρίς δεν είναι.
 
Το πρώτο ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να βελτιώσει δραστικά τη θέση του σε τέτοιο βαθμό,όχι τόσο στο πρωτάθλημα όσο στο ταμείο του,  ώστε να έχει πράγματι τις απαιτήσεις να βγει με το μέτωπο υψηλά στη Ευρώπη. Διαφορετικά θα του βγάλουν την κόκκινη κάρτα.