ΣΕ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΕΠΑΝΩ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο ατζέντης πασάρει το ημίπραμα και λέει οκτακό το χρόνο πάει το μαλλί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αυτός που παριστάνει τον έτσι, κλείνει το μάτι στον μανατζαραίο της κλίκας. Οκέυ, τον παίρνω τον παικταρά σου, αλλά η μαυρομύτα θα γράψει ένα διακό τη ζημιά, τα επιπλέον τετρακό τα σπάμε σε δύο μερτικά.

Τελικά, κάποιες μεταγραφές γίνονται μόνον για να κονομήσουν οι πονηροί με κύρος και γραβάτα, όχι ότι τις έχει ανάγκη η ομάδα. Επειδή κάτι τέτοια αλεπουδιάρικα δεν έγιναν σε καμμία περίπτωση στον Παναθηναϊκό, ο κάθε ψαγμένος απορεί.

Πώς, ρε, φούσκωσε μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί το χρέος στον Παναθηναϊκό. Με συνέπεια σήμερα ο φουκαράς ο Αλαφούζος να περπατά επάνω σε ναρκοπέδιο.

Πήγε στην ευχή του Θεού ο Φρέιτας, ο άλλοτε δημοσιογράφος και μετά νταραβεριτζής, που παρίστανε τον τεχνικό διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Στη θέση του, και στο αλλοιώς, το άλλο πουλί, ο επίσης Πορτογάλος Μενένσες, που σήμερα όποιος θέλει να τον συναντήσει θα τον τρακάρει να βολτάρει στο γραφικό λιμάνι του Σετούμπαλ. Ίσως να μη γνωρίζει μόνον ο ίδιος ποιος είναι ο προσωπικός του τραπεζικός λογαριασμός στο υποκατάστημα της banka santa de Espirito (με κεφάλαιο, το Ε, Άγιον Πνεύμα είναι αυτό).

Ξεφύγαμε; Εντελώς. Επί του θέματος. Γιατί ο Αλαφούζος δεν «μιλάει»; Παραδέχεται, και πώς να το αποκρύψει, ότι παρέλαβε καταχρεωμένη ΠΑΕ. Μας λέει, όμως, και τρία πουλάκια κάθονται στα καλώδια της ΔΕΗ, ότι τα πολεμάει τα βερεσέδια, ότι έχει πληρώσει ήδη 20 εκ. ευρώ. Δεν μας λέει ποιο ήταν το χρέος της ΠΑΕ μέχρι το 2012 και ποιο είναι σήμερα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Μείον 20 από το μείον του ταμείου του Παναθηναϊκού