ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Λέμε για την παραμυθολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τη συμμαχία Μελισσανίδη, Σαββίδη, και από κοντά η σύμπραξη Αλαφούζου. Τρεις εναντίον ενός, του Μαρινάκη. Επιτέλους. Να μιλήσουμε σοβαρά.

Είπαμε αρκετά, το διακωμωδήσαμε το έργο, όπως του αξίζει, άλλωστε. Χρειάζεται, όμως, να το γρατσουνίσουμε και λίγο σοβαρά. Λοιπόν.

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μελισσανίδης σαν ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ να μπερδευτεί σε σεναριακού τύπου παρασκηνιακές ζυμώσεις με στόχο την ΕΠΟ. Ούτε να λέγεται αυτό.

Ο Βαρδινογιάννης πατούσε τα κουμπιά και έπαιζε ψηφιακά όπως γούσταρε με την ΕΠΟ. Στη συνέχεια όλο το σύστημα προσκύνησε τον Κόκκαλη. Γνωστά και φανερά αυτά, τόσο που όλο σχεδόν το ποδόσφαιρο πήγε πάσο σ’ αυτήν την πραγματικότητα. Την αποδέχθηκε όπως το χώμα τη βροχή.

Όταν είσαι ΟΠΑΠ, όταν έχεις επιχειρηματικά συμφέροντα με τον ΟΠΑΠ, σ’ ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης. Της οικονομικής ανεξαρτησίας. Δεν σε συμφέρει σαν ΟΠΑΠ μια ομάδα να παίρνει το πρωτάθλημα κι οι άλλες να μαραζώνουν. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο;

Διαβάστε ακόμα:

Από τον κολλητό Πατέρα στα τακίμια Μελισσανίδη, Σαββίδη